Kızlar nasipse 9 ocak sezeryan günüm ikinci gebeliğim aklıma takılan bişe var ilj sezeryan da sondayı nasıl taktılar hatırlamıyorum baya sancım ağrım vardı şimdi bu sondayı ne zaman takarlar ve acılı bir işlemmi bilen varmı🤦‍♀️

Sbl_U beni uyuşturmadan taktılar biraz canım acıdı o yüzden 🤦🏼‍♀️

Sbl_U ameliyatta bi takıyorlar uyuşunca birde sonrasında uyuşukluk geçmeden taktılar bana acı falan yoktu ☺️

Sbl_U doğum sancısının yanında hiç bişey değil ama bunları hiç düşünmeyin bebeğinizi göreceğiniz zamanı hayal edin hayırlısıyla alın kucağınıza 🥰

Sbl_U uyuştuktan sonra haberin olmuyor anlamıyorsun bile .

Sbl_U bende sezeryan oldum ameliyattan önce odada takıldı korkacak kadar bi ağrı değil

Uyuşmadan takıyorlar genelde bende sezeryan oldum 3 ay önce uyuşmadan taktılar

Tz1 bende sezaryan oldum bir şey sormak istiyorum canım seninde dogumdan sonra dikiş yerinde yanma oldu mu.Ben dün oldum ve bogazımda sanki bire şey var yutkunamıyorum sanki dilim bogazıma kaçak gibi seninde öyle oldu mu.Ben tam bayıltıldım bogazıma tüp takmışlardı.

• Tz1 bunu yanıtladı.
          • Sbl_U bunu beğendi.

Sbl_U özel hastanede Doğum yapacaksanız ameliyatta Doğumdan hemen sonra takılıyor. Uyuşuk olduğunuz İçin hissetmiyorsunuz. İlk doğumumda öyleydi. Ama devlet hastanesinde ameliyata girmeden odada uyuşturmadan takıyorlarmış. Benim birkaç arkadaşıma öyle yapmışlar. Ve çok acı çekmişler. Bende geçen hafta bu konuyu doktoruma sordum. Devlette ameliyattaki hemşireler ugraşmıyormuş.o yüzden odada takılıyormuş. Özelde senin konforun önemli merak etme uyuşukken takacaklar dedi. İçim rahatladı valla. Sondadan gerçekten bende korkuyorum

Ebrupty genel anestezi aldım dikiş yerinde yanma veya boğazda dediğiniz gibi bir durum yaşamadım ama nefes sıkıntım oldu benim ameliyattan sonra oksijen verdiler