Kızlar uygulamaya göre son 1 gün dr pazartesi gittim ve muayne oldum 1 cm acılman var tahminim iki üç gün içinde bebek gelir dedi gelmezse pazartesi yatış yapıp sancı vericez dedi çok korkuyorum ya ne sancım var ne başka bişey napıcağımı bilmiyorum
Kimi tanıdık suni sancı yaptırma diyor kimisi vardır doktorun bi bildiği diyor iyice karmaşığım
Doğum olmazsa suni sancı 😔
Uzunyolculugumuz al bnden de o kadar alttan batmalar rahmin üstünde falan sancın varmı peki alttan daha bakmadı gecen hafta nst mi aldı bnde kalsın dedı bilmiyorum içerde beklemesi de iyi degıl günü geldiğinde de
Uzunyolculugumuz Aynı durum bende de var. 1 Ocak’a kadar sancılanmazsam yada herhangi bir belirti olmazsa günüm dolduğu için 1 veya 2 sinde suni sancı ile doğumu başlatacağını söyledi doktorum. 37 haftadayken 1 cm açıklık vardı. Şuan ne alemdedir bilmiyorum ama kasılmalar haricinde bi hareketlilik yok. Nst de çok normal çıkıyor. 🙄 Suni sancı ile ilgili herkes farklı birşey söylediği için benimde kafam çooook karışık ☹️ Günler azaldıkça korkmaya başladım.
Kaderylmz alttan bamtı baktığı zaman acıyo mu dedi sakin kaldım suan dedi acıttı sancı mı geldi dedi sancı mı degil mi bilmiyorum ama acıyo dedim nst ye bagladı ufak ufak kasılmam çıkmış o kadar hala gelen giden yok azcık kasık batmam oluyor o kadar baska hiç bi şikayetim yok
Ecemella ay evet canım ya bir an önce doğsun istiyorum ama çookkk da korkuyorum allah yardımcımız olsun
Ecemella ay evet canım ya bir an önce doğsun istiyorum ama çookkk da korkuyorum allah yardımcımız olsun