Gamzelim066 Blackkcat ayy canım valla 11 gün iyi dayanmıssın benim daha 5. Günüm dayanamıyorum yapmak istiyorummmm😁 bence evde yapıp hayal kırıklığı yaşama derim pozitif çıksa bile iğne etkisi sanacaksın. Sen kan ver 2 gün sonra bidaha ver varsa değerin yükselir zaten öyle anlarsın hamileliğini 💜 iğne etkisi betayı yükseltmeyeceğine göre hergün en mantıklısı kan vermek 2 gün arayla 👍 umarım hamilesindir 🙏🏻
Dlktpl Blackkcat kuzum baksana testte benım gordm bı cızgı var sankı hayalı https://imgyukle.com/i/VCiqxR
Dlktpl Gamzelim066 bana yazcaktın sanırım cnm 10.gun denedım sılıktı cok anca gecer ıgne etkısı ıste barsads yoksada dogru cıkartmıyot ıgne
Blackkcat Dlktpl kzum için rahat etmeyecek bu türlüde,elinde kaç tane test var olmazsa her gün yap,artışa bak,yapsanda yapmasanda sonuç aynı olacak,sıkma canını kuzum💕
Gamzelim066 Dlktpl evet canım sana yazdm yanlıs etiket olmus 🤦🏻♀️ Ama kanda yükselme oldukça hamile oldugunu anlarsın iğnenin etkisiyle çıkan sonuc ne olursa olsun diğer yaptıklarında sürekli bi yükselme olursa hamilesin demektir🙏🏻 Bunu bi dene derim zaten iğnenin etkisiyse sürekli düşüp çıkar anlarsın 👀
Blackkcat Dlktpl yarın sabahta yaparsın kuzum,yeni yükselir belki,pes etme kuzu elbet olacakmbir gün o en hayırlı zamanını bekliyor💕
figen_02 Dlktpl umudunu kaybetme bende iğne yaptım yaptığım ay tutmadı ama sonraki ay hamile olduğumu öğrendim. Ki bana senin tüpbebek yapmadan çocuğun olmaz diyorlardı yinede iğne şansımı denedim ilk ay olmasada ikinci ay kendiliğinden hamile kaldım iğne sonra ki aya da etki edebilrmiş dediler.. çok şükür hamileylm ve Rabbim nasip ederse 18 gün sonra kavuşacam inşaallah bebeğime. Darısı en güzeli ile en hayırlısı ilr sana ve isteyen herkese olsun inşaallah
Sevgi_kaya04 Dlktpl benim daha gebeliğimin ilk haftaları ve goguslerimde hassasiyet ve aşırı şekilde karın kasık agrılarm oluyor
Aysegulum27_ Dlktpl [url=https://hizliresim.com/7B5LYW][img]https://i.hizliresim.com/7B5LYW.jpg[/img][/url]
Blackkcat Dlktpl düzelir kuzum eşinle,neden gitmicekmişsin canım,devam gitmeye belki başka bi yol çizer doktorun
Dlktpl figen_02 allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ılk bebegım kendı oldu ama onu kaybettıkten sonra cok saglık sorunu yasadım sımdı yumurta buyumuyor buay gec buyudu kendı catlamıyor pco yumurtlama tembellıgı var dedıler ıkıncınayımm ıgneden bıkac gun daha beklıcem bakalım dua et banada dogumunda cnm
Sevgi_kaya04 Cnm merhaba bende 3 yıllık evliyim over kistim vardı çocuk çok istiyorduk hangi doktora gittiysem hiç bir şeyin yok dediler kilo ver dediler ben geçen ay artık olacak gibi değildi tekrar doktora gittim ve bana adet ol 3. Günü gel dediler gittim klomen verildi yumurta takibine alındı yumurtam 21 cm oldu ve çatlatma iğnesi verildi 36 saat sonra mutlaka ilişki 1 günde 1 yapma şartıyla 10 gün boyunca böyle düzenli ilişki önerdi ve ben RABBİME Şükür ki hamileyim Sana da diyeceğim Rabbim o kadar yüce ki Hiç ummadığın anda mucizeler doğuyor
Dlktpl Sevgi_kaya04 bn 20 haftalık kaybettm sut bezlerm acık ılk bebekte gogus agrım oldu ama sımdı her bebek farklı etkı eder derlrr suan akıntım var sulu arada kucuk kramp beklıyorum daha adet olmadm ılk bebegın kaybından sonra cok saglık sorunum oldu