Gulalp Dlktpl saglikli sonucu adet gecikmesinden sonra çunku catlatma ignesi kisiden kisiye degisir vucuttan atmasi. Rabbim insallah nasip eder. Gebe kalabilmek icin yardimci olabilirim size isterseniz dogal yollarla ben 5 ay kullandim klomen ve catlatma ignesi tedavisini videoyumu izlerseniz umudunuza umut olmak isterim💕🤲 https://youtu.be/TTzi7Hst0R8
Mutluluk_ Dlktpl Rabbim sana hayırlı sağlıklı evlât nasip etsin canım çokta stres yapma elinde değil biliyorum ama çok etki ediyor stres düşünmek
Gulalp Dlktpl anladim canim 15 gun gecmesi lazim o zaman catlatma ignesinden oyle gebelik testi yapiliyor
Gulalp Dlktpl canim bendede belirti yoktu pozitif cikti istersen erken gebelik testi yap yada kan ver en sagliklisi🙏
Dlktpl Gulalp kacıncı gun yaptın cnm ışk 20 haftalık erken dogumum var goguslerım belkı oyuzden hissiz dye dusundum cnm ıyıkı yazdın umudum pek yoktu kan vermem ama yarın 12.gun cıkarmı kı
Aysegulum27_ Dlktpl selam dilek benim yumurtlamam yaklaştı incir havuç ve hayıt çayı içiyorum .yumurtlamaya kadarmı uygulanıyordu bu kür yoksa devammı etmeliyim
Ahsen_0663 Aysegulum27_ bende hamile kaldığım ay çok incir tüketmiştim eşime de sürekli havuç yedirmiştim. Hgs nin 3.ayında çatlatma iğnesi yaparak hamile kaldım. Rabbim herkese nasip eder inşallah 🙏
Dlktpl Ahsen_0663 sabah yapsamnı ozaman 48 saat sonra dollenme olmus olsa cıkarmı kı 12.gun sabah ıdrarıyla