AssaAk Dün doktora gittim ve cinsiyeti sordu eşim bakalım dedi ve şimdilik bacak arasında bi çıkıntı görmüyorum kız gibi dedi ama kesin değil kimseye söylemeyin henüz dedi bi kızım var bakalım ne olucak hayırlısı böyle değişen vAr mı ya ?
Prensm AssaAk banada 13 haftalıkken kız demişti çok emin konuşmuştu hemde ama birdahaki gittiğimide oğlumuz olucağını öğrendik ☺☺
Sonay AssaAk banada 12 haftalık kız olabilir dedi 16 haftada büyük ihtimal kız dedi. Ama ben hala kimseye söylemedim çünkü kızda değişme ihtimali oluyo erkekte olmuyo
AssaAk Prensm yaa bende hep erkek hissediyorum acaba istediğimden mi böyle hissediyorum ki diyorum kendime bakalım benmde değişicek mi hayırlısı sağol cnm🙂
Kbrbrfn Prensm bende 11+5te oğlum olacağını öğrendim. Doktora tahmininiz nedir die sordum erkek dedi bana ultrasonda bişey gösterdi ne olduğunu da sormadım çıkıntısı bu dedi çok heyecanlıydım sonuç değişir mi acaba 😇
Neslisah84 Ayda eğer doktor göremiyorsa kız olma ihtimali yüksek olduğunu duymuştum tam 12. Haftada yani😃
SerapUGR Kbrbrfn bana 12+5te obstetrik ultrasonda erkeğe benziyor dedi ama 15.haftamda büyük ihtimal kız gibi dedi hala 17.haftamdayım 2gün önce farklılık olsun diye devlete gittim yok hiç göstermiyor hala öğrenemedik biz 😇
AssaAk Kbrbrfn erkekte pek değişmiomuş sanırım cnm göbek kordonuyla karıştırmadıysa eğer kesindir👍🏼 🙂
Annesed 16 haftalığız bugün be doktora gittim kordonu bacağının arasına almış tam göremiyorum ama %80 kız dedi sizce kız mıdır değişir mi ?🤔
Handeaslan616139 Annesed zannetmem kolay kolay kızlar değişmiyor gerçi erkeklerde öyle ama 16 haftalık olmuşsun artık bence doğrudur
Kbrbrfn SerapUGR hayırlısı ne ise o olsun hepimiz için 🤗 Gönlümüzden geçenlerin kabuk olması dileğiyle 💕
DuruSuedaAca SerapUGR aynı kaderi paylaşıyoruz😂banada 12. Haftada erkek dedi 15. Haftada kız dedi hayırlısı bir dahaki kontrolde ne diyecek acaba meraktayım☺
HazelBaskal gt1205 cikolata yeyince hareketleri artiyor sadece ama bacaklarini acabilir tabii hareket ederken😀kiz bebekler daha gec gosteriyormus diyorlar gerci