Aslima Pnarrr maşallah. Çok şükür bendede bulantı falan olmadı. Ne zaman karnım buyur ki ya ne zamn bebişim elimi atınca hissedicem sizler kaç ayliksiniz ne zaman büyüdü karnijiz. Benim hala kasigimda az bi şişlik var
Pnarrr Aslima 17 haftalığım biraz büyüdü karnım henüz bende hissetmiyorum bebeğimi bu ilk gebeliğim bende bekliyorum hissedeceğim günü 🧿😊🦋
gezentianne Aslima Acele etmeyin benim karnım 28'de falan iyice cıktı, 20'de belli oluyordu bana ama dışarıdan kimse anlamıyodu
Aslima Pnarrr benimde karnimda büyümede olmadı yine sizinn olmus. Bende hareketlerini takip ediyorum alamiyorum zaten .
gezentianne Aslima 13 hafta 3 aylık ediyor. Mantıken de doğumunuza yaklaşık 7 ay var... Zaten ilk 2 hafta adetin ilk gününden sayılıyor. Uygulamada da doktorda da sanırım 14-15. haftada geçmiştik 2. trimester a
Aslima gezentianne oo baya varmış 28 e ben daha 13 😀 benim bide göbeğim var sanarsın 6 aylık o yüzden benim ki görünmez ozaman normal göbeğim sanarlar. Bide sivri yayvan bi göbeğim yok yani
Duyguslabebegi Aslima ay evet benim de 13+3 ama daha 1. Trimester yazıyor başka kullandığım uygulamalarda 2. Trimestera geçtim ama ☺️
Damlacik88 1 – 13 haftalar arasını, 1. trimester 14 – 26 haftalar arasını 2. trimester 27 – 41 haftalar arasını 3. trimeste
Duyguslabebegi Aslima hamilelik+ diye bir uygulama var bir de pregnancy tracker kullanıyorum bebekle ilgili bilgiler okumak için