Aslima Benim hala 1. Trimester yaziyor ya. 13 hafta olduk tam ama niye 2. 'ye geçmedi sizin ne zamna geçti kaç hafta olunca kızlar
gezentianne Aslima 13 hafta 3 aylık ediyor. Mantıken de doğumunuza yaklaşık 7 ay var... Zaten ilk 2 hafta adetin ilk gününden sayılıyor. Uygulamada da doktorda da sanırım 14-15. haftada geçmiştik 2. trimester a
Aslima Trimestere gecince yani e. 3 aya geçiyoruz demi allah izin verirse. Ve risk biraz daha azalıyor demi
Aslima Pnarrr neyse allah izin verirse bekleyelim bakalim. 2 tremesterin özelliği nedir biliyomusunuz
Pnarrr Aslima çoğu kişi 2.trimester çok rahat diyor ama benim gebeliğim başından beri güzel geçti canım mide bulantı felan çekmedim çok şükür şanslı annelerdenim 🥰🧚🏻♀️
Aslima busrasahinn benim de 13 hafta oldu demekki 3 ay doldu ama 4 aya döndük demi. Amansoylerken tabiki 3 aylık diyoruz
Aslima Pnarrr maşallah. Çok şükür bendede bulantı falan olmadı. Ne zaman karnım buyur ki ya ne zamn bebişim elimi atınca hissedicem sizler kaç ayliksiniz ne zaman büyüdü karnijiz. Benim hala kasigimda az bi şişlik var