Erenveannesi Muz yiyormuşsunuz zaten pardon 😊 günde 3 şişe sade soda için ama tansiyonunuzu kontrol edin sorun yoksa her gün devam. Hem magnezyum alımınıza iyi gelir hem de bebek tosuncuk olur.
Kuzucuklarim Cigdemmcey hamileligim boyunca diyet yaptim kilosu iki hafta onde gitti hep. Duzenli yumurta peynir tukettim. Gunde 1 defa maden suyu ve visne suyu ictim. Doguma 1 hafta kala bol bol incir yedim . Belki bunlardan kaynaklidir yada tamamen yapisal bir durumdur . Saglikli sihhatli bebeginize kavusursunuz ins. Kilosuna cok takilmayin benim kizim 37 haftada 3400 dogdu ama suan 15 aylik 10 kilo. Narin minnos bir kizce 😍
BeybininAnasi Cigdemmcey her sabah 3 yemek kaşığı hünnap keçi boynuzu özü yedim. Benim amacım bana kan yapmasıydı ama bana kan yapmadı, bana ve bebeğe kilo aldırdı. Sen de dene istersen. Sabah ye, sonra 1 saat hiçbir şeye yeme.
Minigin-annesi Cigdemmcey Bende 39+4 üm ve bugün gittim 2830 gram.Kaşar ceviz sade soda yumurta badem yoğurt ne dedilerse yedim hatta son ayda kilo alıyor dediler ama almadı malesef benim bebeğim🤷🏻♀️2 hafta geriden geliyor sürekli. Biraz genetik sanırım kilo meselesi
Cigdemmcey Minigin-annesi olabilir doktorum anormal birsey demedi zaten eşimde zayıf bende zayıfım ama işte biraz kilo olsun istiyorum kıyamıyorum
Htcgnl Cigdemmcey son aylarda az kilo alır saten bebekler ballı ceviz muz kaşar peynir süt yoğurt dene istersen
Metehan2121 Cigdemmcey ben 36 haftalığım bebeğim şuan 3500 gr olmuş maşallah 🧿 ben bol bol sebze yedim canım bir de ceviz tereyağı bak süt ve süt ürünleri çok tükettim kaşardı muzdu çok tüketmedim açıkcası meyveye çok yüklenince şeker sorunu ortaya çıkabiliyor çünkü
Okyanus-1 Cigdemmcey yumurta süt yoğurt kefir peynir et balık ceviz badem fındık kuru incir hurma bal kabağı avakado muz ayva nar elma Trabzon hurması pekmez bol bol yeşil salata havuz kırmızı pancar
Seda_123 Cigdemmcey Valla bende kilo aldıracak her şeyi yiyorum doktor zayıf buluyordu kilosunu Balık yağı verdi 34 de 2200 dü 35 te 2500 oldu
Rukiye2709 Cigdemmcey ben nesquik içtim süte katılandan bilmiyorum ne kadar faydalı burdan biri söylemişti. 3600 le doğum yaptımn
Gizoo Cigdemmcey kaşar peyniri özellikle de eski kaşar her gün düzenli ye, 3-3,5 kg arası olur diyordu doktorum 3,75 kg doğurdum ☺️
Pnrkrb Cigdemmcey kuzenimiz son haftalarinda her gun 1 kg sut, 1 kg yogurt, 1 tabak dolusu kasar peynir ve bol kirmizi et tuketti. Son iki hafta mi ne kendi kilo almadan bebege 500 gram 500 gram aldirdi
Mona_rosa Yürüyüş diyorum başkada bişey demiyorum kan akışı hızı bebeğe kilo aldırır👍🏻 Yedikleriniz değil