Cigdemmcey Kızlar 39+4 üm doktor 41 e kadar yolu var senin dedi fakat bebeğimin boyu uzuyor 52 cm oldu ama kilo almıyor kilosu az cıkıyor muz yiyorum lor yiyiyorum süt falan ama olmuyor başka ne önerirsiniz ?
berf_16 Cigdemmcey canım kaşar muz ve ceviz tüketmeye dikkat et tüm besinleri ye fakat bunalrı günde bir kere mutlaka al
ebebegm NAZLIMUSTAFA pirinç pilavı. bebek için iyi değilmiş besleyici değil dedi diyetisyen. onun yerine bulgur pilavı verdi .yoğurt meyve ara öğün. süt çiğkuruyemiş.sabahları ceviz mutlaka yumurta pekmez .mevsim yeşillikleri. sebze.haftada iki kere balık. muz. et. tavuk bunları yiyorum
Oznur69 Muz ve kaşar peynir kilo bakımından bebek için iyi deniliyor. İnşallah sağlıcakla alırsın evladını kucağına ❤️
Cigdemmcey Oznur69 günde 2 3 tane muz yiyorum kaşarda yiyorum ama yok teşekkür ederim canım sende sağlıkla kavuştursun allah ❤️😍
Grhn Cigdemmcey pirincin çok yararı yok canım aksine şeker var ondan çok tükettiğin zaman anneye kilo aldırıyor zararı oluyor. Kaşar ceviz muz kuruyemiş yoğurt yumurta günlük en önemli kilo aldıran besinler bunlar
Majorzara Hergun haslanmis yumurta, ceviz ve muz yedim. Masallah cok ise yaradi bebek cok kilolu, deneyin bence
sokomel Majorzara aylardır her gün muz yumurta ceviz yiyorum. hiç irileşmedi😂 bebeğin almayacağı varsa almıyor galiba. 3. aydan beri vitamin kullanıyorum. her gün yarım litreye yakın süt içiriyorum. hep cılız. :/
2705merve Cigdemmcey çok garip 37de bizde 3kiloyduk hep normal giderdi kilosu ama en fazla kiloyu o haftadan sonra almış iri bebek olur diye endişeliyim hatta
Sultanbolek Cigdemmcey yumurta kaşar peyniri ceviz muz bunları deneyin eğer işe yararsa burayada yazarmiisniz ☺️
KadriyeSlp Cigdemmcey Bir de avokado ve yeşil mercimek öneririm. Ben bunları çok tüketiyorum. Bizim bebek biraz şişko 😀 gidiyor
Snurugur Cigdemmcey o zaman diğer ceviz muz devamm canım inşallah dombili bir bebek olur kolları fosur fosur ekmek niyetine ısırırsın her gün 😍
Meralll59 Hzr_7714 vallahi ben hergün soda içiyorum.bebiş hep önde kilosu mağaşallah.ceviz ve muzda yerim.yumurta peyniride haftasonu yiyebiliyorum ancak işe geldiğm için maalesef😒
Nlymrdn Cigdemmcey Ozellikle haslanmis yumurta ,omega 3 bir de onun etkisimidir bilmiyorum ama mide agrim oldugu icin kusburnu marmelati tuketmeye basladim bebegim 30. Haftada 2.400 2 haftada 800 gr almis doktorum ne yapiyorsan birak dedi