Mrym005 fadimeozbas Aslında çok fazla kilo da almıyorum kalça bolgem genisliyo karnim yok ilk gebeligim 😊
Cerenssn Bsrcydbs yok kuzum bende 8+4 ama büyüme yok öyle hissettigimiz için belki bize oyle geliyordur ☺️
Busegulce Bsrcydbs 12 den sonra az bişey vardı ama büyük ihtimal gazdı 15 den sonra daha da çok çıktı şimdi 18 im gören herkes anlayabiliyor
2kizanasi 14-15 inci haftalarda çıktı bidahada inmedi, karnım eskidende hiç yoktu şuan çok çok belli kızım ilerde daha nasıl olacaksa 🐣 18+5teyim şuan
Berrinsoygazi _9297_ doktor demedi bende sormadım fakat karın genişliği olarak çocuk hatta 1 hafta önden gitmesine rağmen 7 aylık hamileyim diyenler şok oluyordu . 20 kg aldım birde 🙈39+2 günlük olduk hiç çatlağım yırtığım Yok çok şükür 🙏
_9297_ Berrinsoygazi ayyy ne güzel ya bende çok korkuyorum çatlak olucak diye suan 13+5 yarım kilo aldm 😏
5678 Damlamina aynen bendede öyle ya😍😍.2 ayindan buyudu karnim.simdi 5 aylik.bana büyük geliyor.ilk hamileligimde daha küçuķdu kizimda yani.şimdi erkek cinsiyeti.acaba erkek dahami büyük oluyor😍🤔🤔
Mervemm fadimeozbas bende 20 haftalık suan düz seklimde dun hasatne gittim 3 bayan vardi üçüde 5 aylik dedi bende benimde 5 aylik diyince bana baktilar tuhaf vi sekilde ay ne güzel göbeğin yok dediler. Ki kendi göbekleri 8 aylik gibiydi
Mrym005 Mervemm Onlar göbeğini olmamasını iyi bisey gibi görmüşler ama bende 19 haftaligim 5 ay olduk sayılır benim de karnım hiç yok. Cevremdekiler yoksa senin karnında bebek fln yokmu dediler 😂 Bende evet sizi kandiriyorum dedim 🙈
Misssimsek Bsrcydbs bizde 10+2 deyiz benimde neredeyse 2 3 haftadır belli karnım. 53 kilo hamile kaldım sıfır göbekle suan da baya baya belli oluyor 😆
simsekkiz8 Bsrcydbs imkansiz bu haftada o qaz kop. 20 den sonra ancak 23 haftaligim hala hic kimse fark etmiyo
Mervemm Mrym005 kiz ama görsen bir tanesi dedim bu ay icinde kesin doğurur ay nasil şişmiş karnı biz bebeklerimizi icimizde sakliyoruz 🤣🤭🤭🤭
KucukAnne538 Bsrcydbs Aniden 18. 19. Haftamda büyüdü bir anda şok oldum 18. Haftama kadar gram göbeğim yoktu🙈