Osse Birnehirbirdeniz evet bende tam olarak bilemedim videolarda kadın Doğum uzmanları anlatıyor ama korktum açıkcası erken Doğum olur falan diye 🤭😊 zeytinyağını tam olarak nereye uyguluyoruz canım
Birnehirbirdeniz Osse pamuğa döktüm vajinanın iç kısmına ve makata dogru surdum temiz beyaz bi bez ayarladim iç camasirimin içine koydum iç çamaşırma degse çıkmaz diye çünkü yağ lekesi cikmiyor
FerhanSerkanEilmez Svcnn çok iyi geliyo karın sertleştiğinde, kaşındığında, gerildiğinde, kadıldığında yağlıyorum geçiyo valla
Birnehirbirdeniz FerhanSerkanEilmez ben karnima sürmedim zaten Karnım da şükür çatlamadi hiç kasindigi zaman kasimadim avuç iciyle kasinan yere elimi surdum önceden evde doğum yapanlara Ebeler çabuk açılsın yumuşasin diye surerlerms öyle yazıyordu internette
Alinmavi Birnehirbirdeniz acilmayla ilgisi yok kesi ihtimalini azaltmasi icin yapiliyor perine masaji. Zaten vajina agzindaki 2 cm lik bolgeye suruluyor rahim agzina kadar parmaginizi sokarsaniz dogumu baslatirsiniz allah korusun. Sadece kesi yapilmamasi icin vajina agzini esnetiyor. Bir de cati darsa faydasi olmuyor. Ben yaptim ama hem icten hem distan popoma kadar dikisim var.
Birnehirbirdeniz Alinmavi netten okudum bende masaj değil sadece zeytinyağı sürmek yazıyordu vajinada ki kasları yumusatiyomus ole yazıyordu
Asrinbaby FerhanSerkanEilmez bnde zeytin yağı kullanıyorum organik kendi bahçemizin hemde 😍 aklınızda bulunsun yanık, pisik ve oluşabilecek çatlaklar için şifa kaynağıdır. Eliniz yandı mesela hemen sürün izi kalmaz yanigin
FerhanSerkanEilmez Asrinbaby bende bahçemizden kullanıyorummm antalyalı olmanın faydalarıı 😊😊😊 Bende bebe yağı falan almadımm zeytin yağ kullanıcam kesinlikle 😍😍😍
Alinmavi Birnehirbirdeniz acilmayi kolaylastirmaz kesi ihtimalini azaltir. Rahim agzina surulmuyor sonucta vajinaya agzina masajla yediriyorsunuz. Ben yaptim faydasini gormedim bolca kesi oldu ama bilimsel arastirma yapilmis ve yuzde 90 lara varan kesisiz dogum yuzdelerine ulasilmis. Ben yuzde 10 luk kesimdeyim yani. İnternetten videosunu izleyebilirsiniz biraz garip geliyo basta ama el alisiyor yapa yapa.
Birnehirbirdeniz Alinmavi ben cesaret edip yapamam kaç haftalik ken yaptınız siz ben 38 haftaligim şimdi bu satten sonra yapsam faydası olucak mi
Birnehirbirdeniz SerapUGR sadece sürün zeytinyağını diye yazıyordu masaj falan yapmadm ben masaj yapmak için eşinden yardım istemen gerekiyor ben eşime yaptirmam oyle birsey
Birnehirbirdeniz Svcnn biraz büyük pamuk kopardım içine kenarlarına surdum öğlen akşam yatmadan da sürcem az az sancim var bakalım
Birnehirbirdeniz Svcnn onu bilmiyorum cnm ama 32 haftadan başlayıp yapmak lazmms o masajı ve yavaş yavaş esniyorms orası hemen esnemez
Birnehirbirdeniz Svcnn aynen ben sürcem ama masaj falan yapmicam hurma da yiyorum yürüyüş yapıyorum inş kolay olur allah yardım eder inş.