Birnehirbirdeniz Kızlar Merhaba 38hafta 2 gunluk hamileyim internetten okudum doğuma 10 gün kala vajinaya katkısız gerçek zeytinyağı sürmek acilmayi kolaylastiriyor yazıyor uygulayan veya çevresinde uygulayıp memnun kalan oldu mu ??
Svcnn Birnehirbirdeniz bunu bende duymustm bikac gun once uygulamaya baslayacktm unutyrm pamukla vajnaya srlup scak kompres yapilmasi ck fayda edyrms dogal oldgu icn ise yarar dye dsnyrm
Osse Birnehirbirdeniz bende özel yağlar ve kremlerle perine bölgesine masaj yapılıyor diye biliyorum kesili Doğum olmasın diye
Svcnn Birnehirbirdeniz buarada bide yine nette okumustum zeytnyagi ve hindstan cevzi yagini karstrip sruyrm demslerdi
Obsesifk Birnehirbirdeniz perine masajı diyorlar sadece sürmek yetmiyor masaj tekniğide var şnternetten bakabilirsiniz
Birnehirbirdeniz Svcnn bende internetten okudum acaba yapıp faydasını gören oldu mu diye yazdım bakalım ama nette sadece sürün yazıyor sıcak kompres yazmıyor onu nasl yapicaz
Svcnn Birnehirbirdeniz onu bnde bilmiyrm inann daha denemdmde scakta hani yumstsn dyedr bence acaba scak nasil uygulanyr bnde simdilik sadce surerim scak uygulama nasil yapacgmi bilmiyrm
Birnehirbirdeniz Svcnn ben bugun surdum zeytinyağını alışkın olmadığımdan mi nedense sanki bi gevşeme hissi geldi gibi bakalım sürücem doğuma kadar
Birnehirbirdeniz Osse onu okudum ben ama tam olarak nasıl yapıldığını bilmiyorum o yüzden cesaret edemedim
Birnehirbirdeniz Perine masajı çok riskli gibi geldi bana ve 6 hafta kala yapmak lazım diye yazıyor bnm 6 haftadan daha az zamanım kaldi Obsesifk
SerapUGR Birnehirbirdeniz perine masajı bahsettiğiniz ben cesaret edemiyorum 🙈 çünkü 2baş parmagınızı 2-3cm sokup aşağı doğru daireler çizmek gerekiyor. Epizyo riskini azaltıyor
Birnehirbirdeniz SerapUGR zaten benm ilk doğumdan kesim var doktorlar kesiyor hemen bnm amacım doğum da kolaylik olsun açılmada diye zeytin yağı surmek
Osse Birnehirbirdeniz evet bende tam olarak bilemedim videolarda kadın Doğum uzmanları anlatıyor ama korktum açıkcası erken Doğum olur falan diye 🤭😊 zeytinyağını tam olarak nereye uyguluyoruz canım
Svcnn Birnehirbirdeniz bende yagi buldum hakiki ama daha srmedm yagli yagli nasil srecksek pamuga mi dokup yapsak acaba
SerapUGR Birnehirbirdeniz doğumda kolaylık oluyormuki öyle ben perine masajında vajina esniyor doğum kolay oluyor diye öğrendim. Ama zeytinyagını tampon yapmak işe yararsa çok iyi yani
Alinmavi Birnehirbirdeniz acilmayla ilgisi yok kesi ihtimalini azaltmasi icin yapiliyor perine masaji. Zaten vajina agzindaki 2 cm lik bolgeye suruluyor rahim agzina kadar parmaginizi sokarsaniz dogumu baslatirsiniz allah korusun. Sadece kesi yapilmamasi icin vajina agzini esnetiyor. Bir de cati darsa faydasi olmuyor. Ben yaptim ama hem icten hem distan popoma kadar dikisim var.
Svcnn Birnehirbirdeniz benmde 6 haftadan az vaktm kaldi bi ise yaramzmi simdi yapsak bi hafta filnda olsa
Birnehirbirdeniz SerapUGR sadece sürün zeytinyağını diye yazıyordu masaj falan yapmadm ben masaj yapmak için eşinden yardım istemen gerekiyor ben eşime yaptirmam oyle birsey
Birnehirbirdeniz Svcnn biraz büyük pamuk kopardım içine kenarlarına surdum öğlen akşam yatmadan da sürcem az az sancim var bakalım
Birnehirbirdeniz Svcnn onu bilmiyorum cnm ama 32 haftadan başlayıp yapmak lazmms o masajı ve yavaş yavaş esniyorms orası hemen esnemez
FerhanSerkanEilmez Birnehirbirdeniz ben göbeğimede hakiki zeytin yağı kullandım katkısız hiç çatlak oluşmadı 30. Haftadayım şuan Böyle giderse çok mutlu olcamm Vajinaya da sürüldüğünü biliyorumm 36. Haftada sürmeye başlıcam çünkü çok çabuk etki gösteriyo
Asrinbaby FerhanSerkanEilmez bnde zeytin yağı kullanıyorum organik kendi bahçemizin hemde 😍 aklınızda bulunsun yanık, pisik ve oluşabilecek çatlaklar için şifa kaynağıdır. Eliniz yandı mesela hemen sürün izi kalmaz yanigin