cennet13 Acaba sizdede oluyormu geceleri aşırı terliyorum 😟 bi atletle uyuyorum aslında evimde sıcak degil, 2-3 gündür geceleri kalktığım zaman wc 🚾 çok terliyorum, neden acaba ?
Akyuz61 cennet13 canım banada oluyor kalkıp camı açıyorum sen düşün elim ayağım terliyor evdekiler üşüyor bazen ben ateş atıyorum 😂
cennet13 Akyuz61 Bende olmuyordu 🤷🏻♀️ İşte 2-3 gündür ıslak uyanıyorum, sonra değiştiriyorum üstümü, affedersiniz iç çamaşırımda ıslanıyo, kaç kere yataktan fırladım. Acaba suyum mu geldi böyle ıslak diye 😂
Akyuz61 cennet13 benimde son 1 haftadır falan oluyor. Aynen bende yaşadım aynı Durumu geçen gün 😂🤦🏻♀️
Htcmhmt cennet13 cennet13 ben de terliyorum. Hatta eşime sürekli kombiyi kapattırıyodum yanıyorum diye. muhabbet kuşum hasta oldu benim yanmam yüzünden
Semanurkaraman Akyuz61 sizinde hareketimi surekli geziyormu benim aksama kadar geziyor 2 de 3 de hereket olmuyor sadece
mercan2020 cennet13 ben gece gündüz her daim terliyorum ama geceleri çok fazla sabah saçlarım ıslak uyaniyorum resmen.şuanda sıcaktan uyuyamiyorum.üstumu ortemiyorum bile.
Semanurkaraman mercan2020 bende terliyorum birde cok hareketli aksama kadar geziyor icimde kıpır kıpır gece bi 2 de 3 de hareketsiz o kadar sizindemi oyle
Semanurkaraman cennet13 bendede aynilari var ve asiri hareketli aksama kadar hep geziyor gecede 2 de 3 de hareket olmuyor sizindemi oyle
Alya123 cennet13 bende de oluyor sürekli 🥵 boynum boğazım su içinde kalıyor 😁 üstüm hep açık yatıyorum sonra da üşütüyorum🤷♀️
cennet13 Alya123 Evet bende üstümü açıyorum sürekli, eşimden Allah razı olsun o örtüyo üstümü geceleri😂😂🙈
19917 Bende normaldr cok usuyen biriyim geceleri tisortle yatip yorgani ustume bile almiyorum. Bende dr var o sicaklik hali kollarim usumus oluyor ama ustumun acik kalmasindan rahatsiz olmuyorum. Allah yardimcimiz olsun.
cennet13 19917 bende atletle uyuyorum 🤷🏻♀️ Ama yinede terliyorum, 🤷🏻♀️ İyiki kış diyorum 😁 yaz olsa napaardık