avarebirseyyah Valsss ay sen iyi sabırlısın 😂 bu arada özelden yazdım insanların başını şişirmeyelim diyee ama yine gitmedi sanırım ya
Valsss avarebirseyyah instagram kullaniyorsan ordan konusabiliriz burayi kullanmayi bilmiyorum pek mesaji falan
avarebirseyyah Valsss özel mesajlaşma yeri varya 😂 mesajım gelse görürdün normal bildirim geliyor bunlar gibi
__birafitap__ Anne18 ısırgan ve ebegümeci otunu beraber kaynatıp içmeni öneririm canım yengenim 1.5 sene olmadı bunu içtiği ay hamile kaldi
Gulalp Anne18 ben kullanmistim olumsuz sonuc aldim insallah siz olumlu sonuc alirsiniz Rabbim evlat isteyen herkeze nasip etsin🤲 Dogal yolla kalmak isteyenler. Gebe kalmadan once garip ama çakşır otu suyu tavsiye ettiler kullandım ve hiç beklemediğim halde hamile kaldım. bilmiyorum denedinizmi düşünceniz nedir ama bilen varsa yorum yaparsanız bilgi alışverişi yapalım. video biraz uzun oldu izlermisiniz bilmiyorum ama umarım belki faydası dokunur bir çok yol bir çok yontem denedm gebelik için en büyük hayalim di inşallah bu hayalime kavuşacagım. belki faydası dokunur diye sizlerle paylaşmak istedim. inş sıkılmadan izlersiniz https://youtu.be/TTzi7Hst0R8
tugba_2365 Anne18 bana ve arkadaşıma şifa oldu ben 1bucuk yıldır istiyordum, arkadaşımin ise 5 tup bebek girişimi olmuştu yumurta rezervinin az olmasından dolayı, ikimiz de 1 ay arayla hamile kaldık. Umarım sana ve isteyen herkese şifa olur