avarebirseyyah Valsss benimde 689 çıktı pazartesi gideceğim doktora. İnşaAllah görebiliriz keseleri 😊
Valsss Suber banada oyle oluyodu dusukten sonra dedim hic bi sorun yok niye olmasin ben niye kafama takiyorum falan dusunmemeye calistim aklimi baska seylere verdim yumurtlamayi kontrol ettim ve oldu sukurler olsun ki
Valsss avarebirseyyah adet oldugun son tarihe gore hesaplicaksin benim son adet baslangic tarihim 24 kasimdi senin neyse ona gore yap
Valsss avarebirseyyah doktora gidicem onceki dusuk oldu ya soyliyim yapabilecegi birsey var mi test falan ister mi diye bilgilendirmem de lazimmis galiba
avarebirseyyah Valsss benide haberdar eder misin merak ederim. Ben dayanamayıp yarın test yaptıracağım sanırım
Valsss avarebirseyyah bulursam haberdar ederim tabiki🤗1000lerde falan olmasi lazim galiba senin benimki sagliksizdi hcg cok artmamisti bunu bende cok merak ediyorum haftasonu kan verme durumu var mi sonucu ne zaman ogreniceksin? Ozellerde var midir
Busimss Anne18 tavsiye ederim ben 2.kutuya geçmeden hamile kaldığımı öğrendim. Arkadaşım sayesinde tanıştım C life ile iyiki de kullanmışım , Şifa olsun insallah.
Valsss avarebirseyyah veriliyor ama haftasonu oldugunu bilmiyodum burda 2 saatte cikiyo kendimi tutup pazartesi gidicem🥴
avarebirseyyah Valsss ay sen iyi sabırlısın 😂 bu arada özelden yazdım insanların başını şişirmeyelim diyee ama yine gitmedi sanırım ya