ilknur25_ EbruIrmakAhmet eşim erkek hissediyorum falan dedi doktor da pis pis güldü 😂😂😂 heyecan katıyor sanırım ahahahah
Eliffzngn ilknur25_ kesinlikle erkek :)) kızlar 11 haftalıklar bu kadar gelişmiş olmuyorlar daha çok tek parça gibi oluyor elleri kolları ayırt edilmiyor
ilknur25_ Eliffzngn gerçekten 11 haftalık 😁 doktorum ikili test icin uygun mu diye çağırmıştı burun kemiğine ense kalinligina bakti eller kollar çok hareketliydi yerinde durmuyor 😁😁😁
EbruIrmakAhmet ilknur25_ bu arada cidden bu foto 11 haftalık mı daha büyük duruyo yani ben erkek yorumumu daha büyüktür diye yapmıştım bu haftada çok sağlıklı olmaz cinsiyet tahmini klitoriste çıkıntı şeklinde oluyo ya
ilknur25_ EbruIrmakAhmet evet 11 haftalık canim☺️ Doktor da sanırım ondan 2 hafta sonra söylemek istedi
Meryem15Denizzz https://www.resimag.com/i/60f497915ee Bana da tahmin yapar mısınız bu ultrason 11+3 e ait şuan 12 haftalığız☺️
Pinkberyy ilknur25_ kalp atışlarına dikkat et Daha yavaş ve cizgiler kucukse erkek oluyor. Kızların kalbi daha güm güm atıyor.😃
Meryem15Denizzz ilknur25_ 11+3 de gittim benim ki de öyleydi çok şaşırmıştım maşallah o kadar hareket ediyordu ki
Cigdemre ilknur25_ evet heyecan dorukta oluyor rabbim gönlünüze göre versin inşallah benim 4 yaşında bir oğlum vardı şimdi de bir kızım olcak inşallah size de tattırsın Allah’ım bu iki duyguyu da 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
ilknur25_ Cigdemre amin canim☺️🙏🏼 Allah bağışlasın🙏🏼 Allahm prensesini de sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin☺️🙏🏼
Meryem15Denizzz Eliffzngn sağlıklı olsun da nedense hep kız hissediyorum bazen konuşurken bile bebeğim le birden kızım çıkıyor ağzımdan