Fatmabzdmr Dr karnimin cok kucuk oldugunu ve bebegiminde kilosunun az oldugunu soyledi bu haftada sizin bebekleriniz kac kilo ve nasil kilo aldirabilorim bebegime
Betuluus Fatmabzdmr 20 haftalık bebeğime 309 gram dedi doktor😂 sizin Bebek 1 kilo 900 gramsa maşallah kocamanmış neyin kilosunu aldırcaksınız😂
TugbaLafci Fatmabzdmr ben 26 haftalık gittim 913 gram geldi 2 hafta önde çıktı doktor şimdilik haftasına göre iyi ama ilerleyen zaman için dikkat etmelisin dedi
Tugcerasim Fatmabzdmr gayet iyi benimde 1800 dü kilosu önemli değil gelişimine bak demişti doktor şimdi 3 kilo
anneyimben12 Fatmabzdmr Gulsen55 hayırlısıyla bebişleriniz bi doğsun da emzirir yedirip içirip aldırırsınız kilo ki her bebek tosuncuk gibi olcak değil ya olsun sağlığı yerinde olsun ne fark eder allah hayırlı evlat etsin inşallah üzülmeyin
Gulsen55 Benim 33. Haftamda 1700gram. Kucuk bebisim napim 😊 uzulsemde bisi degismicek.. insallah kilo alir diye dua edip yememe icmeme daha cok ozen gosteriyorum
Deletedmom9885 Haftada 2300 falandi 36 da 3000 ama yanilma payi var 200 gram dedi. Gece yatarken muz yiyebilirsin suan 63 kilo 161 boyundayim ve bebegimin kilosu gayet iyi ekmek çok tuketmiyorum sebze yemekleri yapıp yiyorum ve çokça muz yiyorum sanırım o fayda ediyo bizim kıza 😊 yerli muzlar çok büyük olmuyo zaten bi yatarken bi sabaha karşı uyanınca yiiyorum 🙂 ceviz ve kasar da yariyo bebeğe diyorlar
Melmel Fatmabzdmr benimde 34+5 28 Fatmabzdmr benimde 34+5 2286kg benimkide biraz kiloluymuş.. ne yedin dersen hamur işi çok tüketiyorum maalesef.... ver vitamin ilacı kullanıyorum muz ve süt ürünleri çok yerim
Melmel Deletedmom_879 evet tabiki doktorum başladı.... ilk Aydan.... seninki neden başlamadı anlamadım... çoktan başlaması lazımdı... bence doktorunu değiştir canm...
melekyildirim Bebeğe en çok muz kilo aldırıyormuş ama günde 2 taneden de fazla yeme kabızlık sorunu yaşarsın. Kırmızı et de bebek gelişiminde büyük önem taşıyo kilo aldırıyormuş aklında bulunsun