brcaky gtitiz23 bikaç ay önce mi ayrıldınız pekş ben temmuzdan beri burdayım yeni taşındım belki tanıyorumdur😊
NurseB Nursah06 bende aile konağa gidiyorum Emel hanıma siz kime gidiyorsunuz, Muayene 115 tl doğum 2500 tl şuanlık
seher_agrk0210 NurseB bende konağa gitmeyi düşünüyorumda doğuma fotoğrafçı ve eşleri alıyorlarmı acaba
NurseB Aile konak Emel bilici veya Ahmet coşkan ı tavsiye ederim sonuna kadar normal doğumu destekliyor ikiside. Fiyatlar diğer hastanelere göre daha iyi muayene 115 tl doğum 2500 tl.
SabriyeCan Bende Kocaeli Gebze’de oturuyorum bugün Konak Hastanesi Mine hanıma gideceğim bakalım nasıl doktor 🙄 bizde 6+2 yiz doktor bulmam lazım kızlar 🙄
Svl01 SabriyeCan benim doktorum canım 35. Haftadyım ve çok memnunum çok tatlı çok açıklayıcı bi doktor hiç şüphen olmasın
SabriyeCan Svl01 gerçekten mi 😊 ben merak ediyordum acaba nasıl diye canım güven vermesi açıklayıcı olması çok önemli benim için☺️
NurseB Seedosss ben 11:) haftaya kontrole gideceğim inşallah. Size bir kaç Bi şey sorayım denk gelmişken cinsiyet kaçıncı haftada öğrendiniz renkli ultrason ne zaman çekmeye başlıyor acaba:) bir de ikili üçlü test fiyatlarını biliyor musunuz :)
Seedosss NurseB emel hanim 3. Ayda tahmin yapti cinsiyetine ama 4. Ayda net bisey soyledi erkek dedi 22. Haftada detayli yaptirdim 350 tl ucreti ama iyi ilgileniyolar
Seedosss NurseB renkli fotograflari 4. Aydan itibaren veriyor ikili testi devlette yaptirip emel hanima gosterdim ucreti 100 liraymis galiba