gtitiz23 seher_agrk0210 özel Konak hastanesi Dr Gülçin Aydar muayene 145 TL sezeryan ücreti 3200 diye duydum arkadaştan ve çok iyi bir Dr doğum fotoğraflarından albüm yapılıp veriliyor
Hamileanneler_25 seher_agrk0210 özel cihana gidiyorum ama doğum fiyatını bilmiyorum ocağın 2 sinde kontrolum var sorucam o zaman yılbaşından sonra zam gelir büyük ihtimalle en son 3000 ama zam gelir kesin
Yagizhanimm seher_agrk0210 Tavsiyeler üzerine dün Çiğdem hanıma gittim Gebze Yüzyıl hastanesine ilgi alakaları çok güzel Normal 2.250 Sezeryan 2.750 dediler kapı süsü oda içi fotoğraf çekimi hediye dediler muayene ücreti de sigortalıya 105 sigortasına 170 dediler :)
brcaky Ben bütün araştırmalarım sonucu medical parka karar verdim Bertan Akar a. 215 tl kontrol ücreti 3500 şuanki sezeryan fiyatı dediler ama değişecekmiş
busra5441 brcaky ne zaman değişir acaba bemde ümit hanıma gidyorum medical parka 3200 normal dediler banada
brcaky seher_agrk0210 bende yarımcadayım banada yakın sayılmaz pek ama inanın her hastaneyle tek tek konuştum yorumları okudum doktorları araştırdım birtek burası elimde doğru düzgün tatmin edici cevaplarla kaldı😊 ne taraftasınız siz?
brcaky busra5441 yılbaşından sonra demişti bana ama 300-500 zam gelir dediler çok fazla artmazmış tabi bilemiyorum yine konuşmak lazım
Rabia83 gtitiz23 bende mimar sinandaydım şimdi 60 evlerde oturuyorum ☺️ Ama hala mimar sinan da çalışıyorum
BuBu41 Akademi hastanesine gidiyorum 35 haftaligim sezeryan 3900 normal 3600 olarak konustum. Medikal park cok uygun geldi suan bana 🙄
Rabia83 BuBu41 bende akademi ye gidiyorum canım aynı fiyatları eşime söylemişler. Hatta benim randevum var yarın ama bende merak ettim buna foto çekimi dahil mi diye konuşacağım
Nursah06 Aile konak şimdi medar oldu canım doktorlar çok iyi ama biz ücret ödemiyoruz Doğum da da ödemicez o yüzden bilmiyorum 🤷♀️ fiyatları Acıbadem de çok iyi İzmit İzzet bey ama ona da ödemedik fiyat bilgin Yok doktorlar iyi
NurseB Nursah06 bende aile konağa gidiyorum Emel hanıma siz kime gidiyorsunuz, Muayene 115 tl doğum 2500 tl şuanlık