Gul-21 Kızlar bulantım oluyor tiksinme mutfağıma giremiyorum yerimden kalkacak halim yok gittikçe psikolojimizi etkiliyor bu durum az destek istiyorum sizden
Zemine11 Gul-21 kıyamam sana ya bende aynı şeyleri yaşadım şimdi biraz hafifledi sabret sabret geçiyor unutma ve psikolojinin iyi olması çok önemli biraz sabır muhakkak geçecek ama sabır
Tortilla Gul-21 bende aynıyım canım kokulardan tıksınıyorm kusuyorm buzdolabını acamıyorm 20 gündür. hıcbısey yıyemıyorm. Kaynanama gıdıyorm yapcak bısey yok baskası yapınca bıraz daha iyi oluyor annene veya kaynanana git bence. Ev bıle kokuyor bana
Gul-21 Tortilla aynen kendi evim mutfağım banyom eşim evladım kokuyor anneme gidiyorum kendi evim beni daha kötü ediyor buna da üzülüyorum
EbruIrmakAhmet Ya şaka gibi benim ilk trimesterda hiç bulantım olmadı şimdi 15+3 haftalığım bulantım var yediğimi çıkarıyorum şaka gibi ya nerden geldi bu bulantı 😒
Denizincani Gul-21 bu surecte annenizde ya da kaynananizda kalabilirsnz cok zor Rabbim yardim ediyor ama biraz sabrla Hersey gececek 💐
Asmen Allah şifa,sabır versin sana insaallahh 😥 O dönemler cok şukur gecti ama evet cokzor 2 ay gectisuan 7.aya girdik canim cok sukur gayet iyiyiz ve hareket etme saati gelmis beyefendini ☺eminim sende atlaticaksin 🌸
Brcnn Gul-21 canım bende öylrydim annemin evinde kalmama rağmen herşey kokuyordu bana çok şükür iki gündür daha iyiyim zamanla azalıyo merak etme
Alparslnbuss Gul-21 bende çok şeyden tiksinmiştim özellikle evimden hele mutfagı ve kocamdan. Her ne kadar 9 ay kussamda koku hassasiyetin 12. Haftada geçmişti. Seninde az kalmış canım birkaç haftaya geçer
30ekim19 Gul-21 Allaaaaah bende öyleyim gece gündüz istifra ediyorum herşey etkiliyo benide düşünmiyim diyorum ama kedi yavrusu gibi burnum rahat durmuyo herşeyi kokluyorum
Asmen 30ekim19 Hayir canm ilk aylarda midem bulaniyordu kusuyordum da. Simdi sukur iyim arada bir tiksinmem oluyor tabi .Hareket edince bulanti yok son aylar ilke gore daha rahat☺ Insall sizin de oyle olur.🌸🙋🏻♀️