avarebirseyyah Mom91 rica ederim ne demeek 😇 bende izledim ama maalesef az videosu var yav 🤦🏻♀️ peki yaptıracak mısın testi 😊
Mom91 Bu hafta sonu inşaAllah doktor kontrolüm var canım bakalım o ne diyecek ona göre inşaAllah aklımıza yatarsa yaptırırırz yoksa bende çok düşünmüyorum
avarebirseyyah Mom91 hakkınızda hayırlısı olsun İnşaAllah 🤲🏻 bende haftaya gideceğim resmen 1 ay oldu çok merak ediyorum bebeğimi 🙈 belki cinsiyeti bile belli olur 😋 umut herkesin hakkı 🤷🏻♀️
Mom91 Ayy aynen inşaAllah 😍bende çok merak ediyorum cinsiyetini hayırla öğrenelim inşaAllah 😇 bir ay bana zor geçti ya hiç gitmedim ya arada 😕
Mom91 Ya canım bende başlarda erkek hissediyordum erkek istediğim için mi bilmiyorum ki o yüzden hayal kırıklığı olmaması için bekliyorum bakalım Rabbim ne verirse hayırlısını versin..sağlıklı olsunlarda😍
Gamzemrullah Glshdvnc memorial hastanesinde Ülkü Aksoy var çok ilgili bi hoca ama eğer bayan takıntın yoksa yine memorialde özgüç bey var oda çok iyi
Mom91 avarebirseyyah gittim canım çok şükür herşey yolunda görünüyor İkili taramada fiyatı uygun geldi yaptırdık
Mom91 avarebirseyyah büyük ihtimal mi dedi😅😇bana da erkeğe benziyor dedi ama daha haftamız küçük bence hemen kapılmayalım 😊