Cilemkarasu Meleginannesi55 evet biran önce öğrenmek istiyor insan . 🙈 Yoksa farkeden birşey yok evlat sonuçta ❤️
Nspins https://imgyukle.com/i/VrrLMq Benim de şimdiden bize küsmüş ama dr % 99 kız dedi neye istinaden söyledi bilemiyorum
Selcannaz Nspins alyansını ipe geçir ve biri karnının üserinde düz tutsun o kendmkendine hareket ediyor dairesel dönerse kız ileri geri giderse erkek denedik biz kuzenim de hamile doğru çıktı 🙂🙂 gene allah bilir ama bi şans
Anne--cik Benim kızım doğuma giderken gösterdi kendini 😀😀 ve doktorlar açmıyor ama erkeğe benziyor diyordu
Pinkberyy Cilemkarasu 14. Haftada tahmin yürütmüştü doktorumuz. 20. Haftaya kadar bekledik net bilgi icin,😃 birazdha beklemen gerekebilir
Tubaliya Ben çikolata yiyip girmiştim doktorun yanına iki tane karam yedim öyle girdim çikolatanın enerjisiyle hemen gösterdi daha 13 haftalikti ☺️
_9297_ Tubaliya cinsiyeti ne peki bende 12+3 de gordu doktorumuz ama ben kağıda yazdirdim cinsiyet partisi için hala bilmiyorum şuan 13+3
Mrym005 Cilemkarasu Benim bebegimde gostermedi ozele de gittik ama malesef ya yüz üstü yatiyor yada gostermiyo ve suan 19 haftaligiz. Bi kac gun önce gittim dr. bacaklari kapali ama kiza benziyor dedi bende cevremdeki herkese kız dedim. Erkekse de Artik dogunca görürüz 😂😂