Cilemkarasu Merhaba arkadaşlar.. Bebegim 18 haftalık oldu. Ancak hala cinsiyetini öğrenemedik. Her kontrole gittiğimizde ya arkası dönük oluyor yada bacaklarını kapatıyor.. var mı bu durumu yaşayanınız en son kaçıncı haftaya kadar kaçıcak acaba 🙈
Meleginannesi55 Cilemkarasu biz detaylı ulatrasonda öğrenebildik 22.haftada nazlı bi kızımız olucak🙂🙃
Selcannaz Cilemkarasu kızlar genelde göstermezmiş benim hemen gösterdi 😀😀 ve cinsiyet anlamak için yöntemler var denedim doğru ama allah bilir🤗🤗🤗
Bulutemine Bianne ben ayrıntılıya girmedim 5 aylık oldu ayrıntılıda cinsiyet değişir mi doktor kız dedi ama
Cilemkarasu Meleginannesi55 evet herkes göstermediği için kız diyor .. sağlıkla gelsin de bekliycez artık 😊
Mervemm Cilemkarasu evet kesinlikle bende kizim göstermedi kontrole gittim 16 haftaydı sırtı dönüktü. Dayanamadim 1 hafta sonra baska doktora gittim kiz dedi bugünde kiza benziyor dedi doktor.
Cicimato_96 Cilemkarasu Bende 20 li haftalarda öğrenen biriyim dediğin gibi ya arkasini dönüyordu ya da ayaklarını birlestiriyordu simdi 30+3 haftaligim. Yaramaz bir kızım olacak 🙈😍
Cilemkarasu Cicimato_96 Allah hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin . Darısı başıma artık bende öğrenirim o aylar da sanırım 🤗
Selcannaz Cilemkarasu kendi yüzüğümü ipe geçiriyorsun biri ipin ucundan tutsun ve sizin karşınıza tutsun sabit şekilde ip kendi kendine hareketleniyor dairesel dönerse koz ileri geri giderse erkek 🤗🤗 denedik Yani hamile olmayanda hiç hareket etmiyor
Selcannaz Cilemkarasu bide mor lahana az bisey kaynatıyorsun sonra soğuduktan sonra şeffaf bardağa döküyorsun idrarlarını üzerine aynı eşitlikte döküyorsun mor mavi gibi olursa erkek Eflatın lila olursa kz 😀😀Buhuda denedik tabi allah affetsin😀🙏