Yrnkrm Haceraykt 5 hafta demişler ama benim beta 451di öğrendiğimde ve 4 haftayı geçmişti son adet tarihinizden hesaplanır gebelik beta yanıltır
Haceraykt mrv39 sağlık ocağında yaptırdım canım tahlil bi bilgi vermedi doktora git dedi ben de çok merak ettim 🙈
mrv39 Haceraykt haftaya göre beta hcg degerleri diye arat orda cikar ordan bakabilirsin haftaya da doktora gidersin❤️
Haceraykt Evet şimdi baktım 5.haftanın başları sanırım. Pazartesi gidicem inşallah çok teşekkür ederim sizlere de ♥️
Nursubasi Haceraykt ozaman 4haftalık falan canım uygulamaya son adetini girdiysen orda yazar haftası günü
MinikTavsanim Haceraykt çok yüksek çıkmış acaba ikiz mi ? Bende 2 gün gecikmişti adetim gittiğimde 200 flandı beta
Haceraykt Çok rahatsızlık verdim ama mazur görün çok heyecanlıyım🙈 Bir de kese ne zaman görünür? Pazartesi gitsem görebilir mi ki doktor ?
Yrnkrm Haceraykt kese 5 haftada üstten görünmeyebiliyor alttan bakarlar kalp atışınıda brn 6 haftada duydum
Gizgiz Haceraykt değerin baya yüksekmiş canım. Son adet tarihini gir programa kaç haftalık olduğunu gösterir 5 yada 6. Haftada gidersen keseyi görebilir.