Evinttnc busra0101 canım şuan soğuk algını hastasıyım çok kötü hemde takatim yok kalkıyım gideyim yarın gündüz gidip gelicem 🤲🏻☺️
civcivimmm Evinttnc yapılırr canımm özel hastanelerdr yada devlet hastaneleri acillerinde yapılıyo ama polikiliniklerde hemen çıkmıyo
Evinttnc civcivimmm ben bi ara devlete gittim bana yapmıyoruz randevu alın kadın doğuma denmişti 🤷🏻♀️
Evinttnc Gll günüme daha 4/5 gün var erken den yaptım geçen hafta cumartesi yaptım çıkmadı bu hafta çıktı silik ama 🤷🏻♀️
Ozge_Yunus Evinttnc benimde silik çıkmıştı biraz bence en net olani kan testi yaptirmak hemen kan testi yaptirin derim 😊😉
civcivimmm Evinttnc acile ilaç içmem laxım test yaptım silik çıktk falan de bi ilaç uydur et yada çok midem bulanıyo falan de devlette öyle yaparlar bence ama özelde her türlü yaparlar
Fatma_mhmt Evinttnc bence var canım benimkisi de böyle olmuştu şuan çok şükür 35+3 deyiz ama yine de Allah bilir bazen yanilmalar olabiliyor bu testlerde
Ayysseeee Evinttnc Hayırlı olsun bebişin benimde böyleydi 🤗 yanlız iki kayıp demişsin nedenleri neydi sıkı takip ve kontrol altında ol sağlıklada kuçağına al inşallah 🤲
Evinttnc Ayysseeee boş gebelik ve kalbi durmasıyla sonuçlandı malasef çok sıkı bi tedaviden geçtim hiç bir kötü bi sorun almadım hu tedaviden rabbime bıraktım bakalım nasip kısmet 🤲🏻