civcivimmm Evinttnc yapılırr canımm özel hastanelerdr yada devlet hastaneleri acillerinde yapılıyo ama polikiliniklerde hemen çıkmıyo
Pinarb38_ Evinttnc sevin tabi gözün aydın rabbim hayırla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah benim 8 düşüğüm var ayy o günler gitsin gitsin gelmesin şimdi bir kızım var ikinci çocuğuma hamileyim 16 haftalık
Evinttnc Pinarb38_ amin inşallah çok iyi anlıyorum seni bende yaşadım çok acı çok başka bi acı rabbim kimseye yaşatmasın seninkini sana bağışlasın inşallah canım benim 🤲🏻
Symirna Evinttnc benimde boyleydi ikinci cizgim yaptim biraktim bir iki dknsonra boyle silik cikmisti 30.haftadayız cok sükür🙏🏻🧿adetıme bır gun kala yapmıstım.gozunaydın cnm benım❤️🙏🏻🧿
busra0101 Evinttnc var canım Yarını nasıl bekleyeceksin ben öğrendiğim gün akşam gece 12 de özel hastaneye koşup kan testi yaptırdım
Evinttnc busra0101 canım şuan soğuk algını hastasıyım çok kötü hemde takatim yok kalkıyım gideyim yarın gündüz gidip gelicem 🤲🏻☺️
Gokcedamla Var canııım. Gözün aydın bende ilk yaptığım da böyle çıktı. Sonra gecenin bir yarısı koşa koşa hastaneye gitmiştik :)