Ulasbebek Mrv_ycgl bide begenmeseyms . Valla canim seni bilmem ama ben es yönünden bu konuda sansizm insan her bakimdan anlayis beklior bulamayinca bunalim yasior
Ulasbebek Anneyimmmmm allah oralara gelmeyide nasip etsin cok merak ediorm halimi 😂😂 ust baş tip kesin kayacak
Ulasbebek Sedadncr az kaldı diolar bana okadar uzun geliorki saglikli sihhatli kucagimza bi alsak 💜💜👼
Sedadncr Ulasbebek aynen öyle zaman durdu sanki hiç geçmiyo 😔 doğsun öyle uykusuzluğa razıyım en azından kokusunu hissedicem. Amin inşallah sağlıklı doğup kucağımıza almak nasip olsun 🤲🏼💗
Ulasbebek Tugba_O cok mu az kaldi canim doguma bende tüm temizligi son haftalara girmeden yapaym diorm tabi her gun baska bir yer ins onada enerji bulurm
ErErulu Ulasbebek Bir ben değilmişim demek güne enerjik başlıyorum kahvaltı yaptıktan sonra hadi diyorum ev işi ütü başlayım diye bi kalkıyorum salonda koltukta uyurken buluyorum kendimi sanki birisi fişimi çekiyor 😊😊
Ulasbebek ErErulu geceleri ayaklarim yanio cok sıçriyorum uykuda temiz 12 kalkmsm😁😁 bende hep fia çekik bebegim🤣
Sabirsizanne16 Ulasbebek 😄😄ben de 31deyim.biraz iş yapıp oturuyorum dakikalarca boş boş tavana bakıyorum halıyı inceliyorum yerimden kalkmak aklıma bile gelmiyor.ama uykum yok hiç yok hatta bütün gün öyle hülyalı hülyalı geziniyorum