nursan1 ilk önce sana da geçmiş olsun canım bugün bende ailemdeki yengelerimle konuştum amcamın esinede bebeğinde var demişler maşallah kızının hiç birşeyi yok amcamın oğlunun eşinede demişler o sıvı aldırmış bile karnından temiz çıkmış oğlu gerçekten sapa sağlam bugün onlarla konuştum içim ferahladi hı tabi sizinde burda çok büyük etkiniz oldu Allahım hepinizden razı olsun gönlündekileri nasip etsin inşallah canım benim kız yada erkek diye çocuk ayrımı yapan biri değilim o benim canımdan ha kızım olmuş ha oğlum fark etmez organ için ama dediğim gibi doğulu eşim tarafı görümcelerim kayınvalidem herkes kayinbabamin ismiyle bebekle konuşuyorlardı o yüzden cekindim söylemeye o kadar erkek olsun istiyorlar ki ailenin içinde olsan anlardın beni ben üzülmedim kızım olucak diye rabbim ne verirse kabullum o benim canımın parçası biliyorum biraz canları sıkılır sonra birşey demezler benim tek düşüncem sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun inşallah bize birde kayınvalidem hile doğruyu söylemedim acaba değişir mi dedim görmedim ama kıza benziyor diyince zaten bir daha kendi doktoruna görünmek vardı aklımda onun içinde söylemek istemedim net sonucu aliyim diye bugün bende başladım bebeğim için hatim indirmeye iki çocuğum içinde cümlemizin çocuğu içinde dua ediyorum Allahım onları bize bağışlasın ve onlarla sınamasin rabbim bizi çok zor inşallah bebeklerimizin hiç birşeyi yoktur sağ salim kucağımiza alırız dualarimizda bir birimizi unutmayalım canım Allahım gönlünden ne geçiyorsa nasip etsin hayırlı bir şekilde🙏❤️