Asyam21 bence cinsiyeti falan boşverin ben hamile kaldığımdandır hatim indirmeye başladım bebeğime sadece sağlıklı olsun başka hiçbir şey istemiyorum dedim. Kız dediler çokk sevindim eşimin ailesi erkek istediğine rağmen. Güle oynaya çıktım doktor odasından. Daha sonra erkek dediler yine aynı şekilde sevindim. Asla bunu etraftakilere söylemeye çekinmem onu yaratan rabbimdir sizde bu durumda onlar erkek istiyorda erkek olmadı diye kendinizi suçlamayın. İki tane prenses sahibi olacaksınız. Allah ın izniylede o bebek sağlıklıdır inşallah. 20 haftalıkken sıradan gittiğim bir doktor bastıra bastıra down sendrom testini yaptınız mı dedi. Neden bir sorun mu var dedim şurası şurası kısa down sendromlu bebeklere benzettim dedi. Hayırlısı dedim 4 lü tarama testi yaptırdım ama sonuç çıkmadı henüz dedim. İnsan çokk üzülüyor her insan ister evladının sağlıklı olmasını gönlündeki gibi olmasını. Eve gidip namaz kıldım bol bol dua ettim ağladım 10 gün boyunca testimin sonucunu bekledim ve o hastanede nasıl beklediğimi bir Allah bilir. Doktor bebeğin sağlıklı dedi. Eve geldim ona hatim indirecem dedim hala da okuyorum ona her gün dua ediyorum vaktiyle ve sağlıkla gelsin diye. Daha sonra acilde bir doktor tekrar söyledi sen test yaptırdın mı detaylıya girdin mi falan diye hayır dedim. Bir sorun mu var 4 lü tarama testi yaptım ama temiz çıktı dedim. Sorun varsa da doğumdan sonra görürsün dedi çok ağır konuştu. Tabi Allah öyle kişilerin başına getirmese asla anlayamazlar öyle konuşmak kolay tabi. Doktoruma sordum neden bana hep tarama testlerini yaptırdın mı diyorlar bir sorun varsa söyleyin dedim. Dediği şey ise yaptırmadın mı niye sen testlerini🤦🏻♀️Yaptırmadım sorun varsa söyleyin sadece 4 lüyü yaptırdım dedim. Ben göremiyorum bir sorun dedi. Kısmet hayırlısı her zaman sadece aklımda sağlıklı olması var tek duam budur inşallah sağlıklı olacak❤️🤲