Snurugur iceriyi temizler su idarar yolunu da temizler su cok cabuk sindirilen birşey oldugu için neredeyse içtiğimiz gibi geri çıkıyor aöyle söyleyim benim idrarim baya koyu renkliydi enfeksiyondan 3 bardak falan ard arda içtim tekrar cıktıgımda tualete rengi normale dondu ve yanma olmadı yani su oldugu gibi çıktıgı için idarar yollarını temizler ona keza banyo yapın gün aşırı yıkayın ve akıntı varsa gün aşırı iç çamasırınızı değiştirin ben de suan 33 haftalık hamileyim bu zamanlarda sık yaşanan bişeymiş bu birde hamilelikten oturu sık tualete cıktıgım için yanmalar beni acayip mahvediyordu bol su içerek bayo yaparak önüne geçtim bu durumunda suan tamamen geçmiş değil ama yanma vs geçti baya azaldı yani enfeksiyon sahsen ben enfeksiyon ilacı kullanmak istemiyorum ki doktor zorlasada kullanmam hamileliğin ilk zamanlarında enfeksiyonum vardı doktor yazdı kullandım ve beni felç etti resmen su içsem çıkarıyordum bir lokma girmiyordu miğdeme bu durum bende ilaca bakış açımı değiştirdi ne zaman görsem miğdem bulanıyor o yüzden bende bu şekilde geçirmeye calışıyorum işe yarıyor sizede tevsiye ediyorum