Osse Kızlar bu deepend külot bezler nerede satılıyor ve Doğumdan sonra alıp kullanan memnun kalan var mı ?
BurcuAydin Osse e-bebek den aldım ben sezaryan normal düşünmeden aldım ben kuzenim normal doğum için olabilir ama sezaryanda sonta takıldığı için zor dedi bilmiyorum valla duruyor kenarda 😊
Osse Flydgr BurcuAydin Gulden KardelenAnnesi çok teşekkür ederim bayanlar benimde daha belli değil normal mi sezaryen mi olacağı alayım dursun kenarda diyorum trendyolda migrosta falan baktım bulamadım e bebeğinde internet sayfasında yoktu şoka bakarım olmazsa
MuratZeynepDiner BurcuAydin BurcuAydin sonta 3 4 saat sonra cıkarlıyor zaten.ondan sonra normal yada sezeryan ayrımı kalmıyor netcde ikisindede kanama oluyır.benm çevremde özelikle sezeryan olanlar önerdi
KardelenAnnesi Ebebekte var fakat orda pahalı gittigidiyor veya n11den cok uyguna alabilirsin. Ben bir paket almıstım sezeryan oldugum için cok rahat ettim dikişlerden kaynaklı normal külot giyemedim. Sonra iki paket daha aldım . Kesinlikle memnun kalırsınız🙏🏻
Bsr66 KardelenAnnesi bende bugn sordum kimse cevap vermedj😶depend. Aldiktan sonra norml alt ic camasira gerek olyuyormu hastanede
Osse LaborantAnne pedle rahat edemem dedim hastane de evde yine belki pes kullanırım ama hastane için kolaylık olur diye düşündüm
MeryemFatih Osse e bebek, joker, migros, çağrı marketlerde bile var bende alıcam kesinlikle al diyor doğum yapanlar 😂
Osse MeryemFatih migrosta bulamadım canım e bebeğin internet sayfasında da bulamadım mağazasında vardır belki canım oraya bakayım olmazsa
EbruEgemen1123 EliniVermiyorHayat bende şoktan aldım bir paket ama 1 paket yeterli oluyor mu onu sormak istiyordum hep normal veya sezeryan belli değil doğum bizim şu an bebek ters olduğu için.
Bgmbgm Osse deprnd marketlerde var aslında ama Ankara gimsada var şokta var bn çoğu yerde denk geldim
Esraabrklu Lamelif bende 93 kiloydum doğuma gitmeden 1 gün önce tartildigimda...Şuan 20 günlük bebeğim var ve 75 kiloya düştüm..o dependi al bence kilo falan sorun değil ben L xl yi almıştım sende o bedeni al
Seda42 Lamelif canım ben büyük beden aldım denedim 😊bende 89 kilo oldum sanada olur yanlar çok esnek ve yumusacik
rnya Osse valla bilmiom ki hastanede idare etsin de beni ewe gelince memnun kalirsam alirim tekrardan yoksa bez kullancm ewde