Sakvsr Canım benim hiç öyle bir durumum olmadı kanama lekelenme vs. ben çok stresliydim evimde kalamadım annemlerde kaldım eşimde yanımda değildi zordu ama çok dua et allah yardımcın olsun aklına getirmemeye çalış güzel şeyler düşünmeye bak inşallah güzel haberlerini alırız
Tugba9109 Benim de senin gibiydi adet olacakmışım gibi sancılar ağrılar giriyordu belime kasiklarima. Hatta bi gece sancılarıma uyandım daha yataktan kalkmadan hasta oldum sandım ama olmamışım. Sabahta gidip eczaneden test alıp yaptım silik çıktı. Ertesi gün tekrar test alıp yaptım yine silikti. Sonra kan testi için doktora gittim . Hamileydim. Umarım allahın izniyle sende oylesindir ☺
TugbaLafci [bilinmeyen] senin normal bi durum değil ama bende hamile kaldığım zamanlarda adet sancısı gibi bütün herşeyim oldu ama adet olmamıştım 3. Gün test yaptım hamileydim
TugbaLafci Gizem80 canım benim adetim hiç gecikmezdi 1-2. Günler idrar testi yaptım çok silik çıktı 3. Gün kan testi yaptım 16 çıktı değerim bide benim sağ yumurta 4-5 gün geç çatladı yumurtlama tarihinden
Tugba9109 Gizem80 Ben çok sabirsizdim hamile kalmak için . Adetimi 1 gün geçti idrar testi yaptım . 2. Günü tekrar idrar testi yapıp çizgi silik çıkınca kan testine gittim 😊
Gizem80 [bilinmeyen] canım benim de 5. Günüm benim de sol kasık ağrım var arkadaşım da devamlı adet olucam diyordu hamile keseyi gördü hala adet olucam diyor
gigi [bilinmeyen] tutunma belirtisi canım bunlar uzun süre devam ediyor sekizinci haftada bitti benim bir de Allah korusun tutunmadı öyle kolay kolay adet olamazsın zor olursun ilaç verdikleri bile oluyor sökülsün diye bol şans 🍀
CansuBuzdemirSoylu [bilinmeyen] benimde öyleydi canm karnım kasıklarım adet olacakmışım gibi ağrıyordu. İçini ferah tut bebeğinle bol bol konuş tutunacaktır sana allahın izniyle🙂 ben 10. Günde evde test yapmıştım silik çıktı sonra kanda öğrendim hamile olduğumu😉
CansuBuzdemirSoylu [bilinmeyen] bende aynı senin gibiydim test elimde uzun süre dolandım evde canm sonra aman negatif cıkarsa nasılsa zamanı var deyip üzülmücektim öyle bir anda yapıverdim. İnşallah pozitifi görürsün en yakın zamanda canm🙂
Merrcimek [bilinmeyen] hehehhe 😀 Dayanamadın dimi Adet ağrısı gb oluyor normal yani stres yapma çamaşırını iyi kontrol et kahve damla gb leke gelebilir. Bence gelecek benim de aynı böyle oldu. 😍
Merrcimek Sakın günün gelmeden test yapma negatif çıkabilir ve moralin bozulur ve moral çok önemli kuzum. boşver gününü bekle bence güzel haberler gelecek ☺☺
Sakvsr [bilinmeyen] bende öyle yaptım bazı doktorlar trasnsfer sonrasıda yaptırıyolarmış ben transferden 7 gün sonra evde idrarda baktım çıkmıştı
Merrcimek [bilinmeyen] Bilmez miyim o günler hiç geçmez bide 😀 Ben internetten araştırma yapmamak için çok uğraşmıştım 😀
Sakvsr [bilinmeyen] ben bi forum sitesinde okumuştum yumurtaların büyük olanlarını toplayım diğerleri bırakılıyo ya transferden sonra riske atmamak içinmiş
FulYasin01 [bilinmeyen] Ben senden daha çok merak ettim , bir test alıp yapsana korkma pozitif düşün nedense bana hamilesin gibi geldi , inşallah hamilesindir canım Allah kucağını boş bırakmasın. 😍💕
Ayselarel [bilinmeyen] hayırlı olsun sonuç alınca beni etiketlyip haber verin lütfen çok merk ettim dualarim sizinle