NisaMomy Arminin evet canım ilk az önce doktordan cıktım bende rabbim evlatlarımızı korusun bu tecrübesizlik cok zor ☺️
Arminin NisaMomy sağlıkla kucağınıza alın inşalh içiniz rahat olsun allahtan ümit kesilmez bi bakmışsınız kucaginzda bebişiniz😊
Greyy90 Sibel_34 Ben yenidoğan olarak çok fazla almadım çünkü miniminnacık 😀 olur ya tombiş bişe olur küçük gelir 0-3 aylık olarak aldım onuda yaz bebişi olcağı için bol bol zıbın falan alıyorum 3,5 takım aldım sadece ama daha çok takımları 6aylık olarak alıyorum çünkü çabuk gelişiyorlar ilerleyen zamanlarda ihtiyaca göre alırım çünkü çevremde çok kişi alıp etiketiyle kullanmadğını gördüm heryer mağaza ihtiyaçsa gider hemen alınır zaten bi heves dolduruyoruz hiçbirini giyemiyolar 😌
minicikbirmucize Sibel_34 bende hiçbirşey almadım ve almaya başlamalımıyım bilmiyorum çevremdeki herkes 1-2 ay daha beklemem gerektiğini söylüyor
Gamzedngdn Sibel_34 bende haziran annesiyim ama hiç bişey almadım henüz bir kaç beyaz zıbın dışında 😂 geri kalanını son zamanlara bıraktım şimdiden almak garip geliyor 😃
Deletedmom0990 Merryy penye türü uzun kol hem serin olur ter emer hemde toz falan direk cildine temas etmez
utnuspirinc Deletedmom0990 evet ben daha once calistigim yerde de satardim cok memnundu musterilerimde bende simdi kullaniyorum sabah aksam suriyorum goguslerede elimde kalani suriyorum hem nemleniyor hemde hic gerilmiyor
Arminin NisaMomy benim üçüncü gebeliğim diğerleriyle kafayı yedigim için bunda zamn nasıl geçiyor bilmyrm😀
NisaMomy Arminin ayy maşallah sana cesaretıne hayran kaldım😊 ben bitaneye nasıl bakıcam yeticemmi diye düşünüyorum 🙈
Minnosanne27 Sibel_34 18 haftalık olduk bende kızım olacak inş ama zıbın fln almadım henüz sadece bir tane 10 lu hastane çıkışı aldım haziran 2 de dogumum inş
Kadircanmom Benim de 16+3 , bugun e bebegi gezmistik insan gorunce almak istiyorlar birseyler 😊 ben de yenidogan, 0-3, 3-6 zıbın aldım sadece.Bebek arabasına falan baktık insanın kafası cok karışıyor ne alsam diye o kadar cok cesit varki 🤦♀️
nilgun_41 Sibel_34 bizde 16 haftadayız benimde ilk gebeligim zıbınla başladım daha erken diye acele etmiyorum ama 0-3 ay kıyafet çok fazla almamayı düşünüyorum