Rumis Mugeeem Bence 7. Ay çok geç. Bel ağrılarımız çoğalıp agirlasiriz. Hem yetismeyebilir. Bence en iyisi yavaş yavaş başlamak 😊
NisaMomy Sibel_34 aaa banada 8 hazıran dedi dr ama net bişi diyemem bebeğe bağlı dedi inşallah sağ salim alırız kucagımıza☺️
Mugeeem Rumis araştırdığım kadarıyla en iyi çatlak kremi lierac bende kullanmaya başladım çatlaklar oluşmadan önce başlamak en iyisi
cimcimem3443 Rumis benim de 16+5 hissediyorum ama dışarıdan görünecek kadar değil. Senin hissettiğinde bebektir tatlım ☺️
Gamzenur_koyucan Çok heyecanlıyım ilk gebeliğim bir kız bebeğim var 15 Haziran doğum tarihi ama ne alacağımı bilmiyorum 😍
Mnk20ddm Sibel_34 benim de 16+1 ☺️ Çok alışveriş yapmayın derim çünkü hediyeler de çok geliyor zaten yaz çocukları yıkadığımız Çamaşır da hemen kuruyor benim 2. Az tecrübeli oluyorum 🙈
cimcimem3443 NisaMomy hayır doktor 18. Hafta da görüşelim dedi bekliyoruz bizde. Hatta biraz daha geç gitsem de yüzünü de mi görsem diyorum 🙄
NisaMomy Arminin evet canım ilk az önce doktordan cıktım bende rabbim evlatlarımızı korusun bu tecrübesizlik cok zor ☺️
yudum bende 14+5 haftalığız 2 . hamilelik bi oğlum var cinsiyet öğrenmedik daha kıyafet konusunda 0_3 3_6 olarak fazla bişe almayı düşünmüyorum abisinin kıyafet leri var cinsiywte göre bakıcaz