Bayrakoglu69 Guneess ya koyucam da sırf inadına ama soğudum yani isimden cidden, çok başka birşey koyup doğumda söylemeyi düşünüyorum artık 👏🏻
Bayrakoglu69 zengooo Size göre Dertlenecek birşey olmayabilir ama ben sorun ediyorum çünkü bir defa koyulacak o isim , yani isim çalmak nedir . İnsan ona sinir oluyor yoksa bi dünya isim var koyulur elbette çocuğa birşey . Ama davranışları yanlış
zengooo Bayrakoglu69 valla ben senin yerinde olsam.giderim daha modern bi isim koyarim sonrada derimki yaaa canim onlar eski isim icimize sinmedik daha modern fresh isimler sectik
zengooo Bayrakoglu69 yada mesela öz turkce bi isim yada esinizle ortak bi isim anisi olan bi isim.mesela baris koyun.baris isareti yaptirin tum seylerini kapi susunu falan.omer de asafta sanki amca ismi hasan da oyle bnece
Bayrakoglu69 SincapZ öyle ama şimdi. İlk o doğum yaptı ya herkes diyecek ondan öı görüyor koydun. Milletimiz böyle yani. Bende herkese ben başta söyledim onlar koydu diye de laf anlatamam her seferinde 🙄🙄
SincapZ Bayrakoglu69 evet milletin ağzı torba değil büzelim maalesef ama içinde kalacağına o ismi de koyup soranlara sadece ikinci ismi söyleyebilirsin.
Bayrakoglu69 Polat2706 evet güzel isimler bar ama biz hep Ömer Hamza dite sevdik ağzımız alıştı ama soğudum yani isimden. Neyse oda benim sevdiğim isimle bi ömür çocuğuna seslenecek arada laf vururum 🤣🤣🤣
ebebegm Bayrakoglu69 hiç oralı olma istediğide bu zaten senin sinir olman. üzerinde durma bile.daha güzel nir isim koy furkan çok güzel furkan asaf koy
Polat2706 Aynen öyle canım sen daha güzel anlamlı Bi isim koy ama söyleme sürpriz de sadece eşinle sen bilin kimseye demek istemiyoruz deyin
Menekse63 Bayrakoglu69 sende daha güzel daha anlamlı isim koy ama koyana kadar kimseye söyleme bilmesinler bence biraz daha düşünür sen daha güzel içine sinen bir isim bulabilir sin şimdi hangi taraftan koyarsan koy seni kıskanç yapacaklar
Seselif Bayrakoglu69 hiç moralini bozma bence canım onun ayıbı ali Asaf cok daha güzel bir isim bence Ömer isimi de tabıkı güzel ama Ali Asaf daha hoş
Nehirkaya25 Bayrakoglu69 eltinin yaptigi ayip olmus boşver sende ali hamza koy bence ali hamzada guzel canim yeğenimin adi hamza ali cokta bal pitpit konuşan bi cocuk😍
kaplan3 Bayrakoglu69 amaaan kac tane hasan olcak sende kendı babanın adı ı koy ıkı isimle ne catlak insanlar var yaa
Bayrakoglu69 kaplan3 yok bizimkilerin isim takıntısı yokta bu tarafın biraz var. Babam kendi isminin konulmasını istemiyor zaten adı Muammer. Ama yunus dedi belki sadece Yunus koyarız😍
kaplan3 Bayrakoglu69 en guzelı yunus Emre koy misss gıbı ısım ama koyana kadar asla soyle e kımseye malum bizden evvel davranan oluyor de koy lafı
zengooo Bayrakoglu69 aynen anlaminida arastirin.mete tuna arda aras hazar gokturk egemen yigiter efe yigit efe yada tek can mesela o benim canimin cani diye seversiniz😍siz anlam.yukleyin.benim kizim olsa adini balçicek koyasim var.insanin ici aciliuo
elifeflinmom Bayrakoglu69 valla maşallah sen ne dediysen eltinle görümcen ben koycam demiş anlaşılan ikiside sizi sevmiyo çekemiyo🤔
Bayrakoglu69 elifeflinmom aslında sevmemesi içinde birşey yapmadım biz eşimle hep şehir dışındaydık hani senede bir defa görürdük hepsini ama neden böyle birşey yaptılar bilmiyorum 🙄
nursan1 Bayrakoglu69 ben sizin yerinizde olsaydım ismi değiştirmezdim madem öyle sevdiniz karnınızı öyle alıştınız öyle koymak istiyordunuz koyun ve kim ne derse desin hiç oralı bile olmayın. Her ailenin ismi kendinedir. Pek yan yanada gelmiyorsanız bence koyun boşverin 😊ama eğer o koydu diye soğuduysanızda başka bir isim koyun