Papatya61 Bayrakoglu69 bence ismini değiştirin ve kimseye söylemeyin çünkü emin olun diğer doğum yapacak kişide hevesinizi kurabilir. Farklı bir isim önerisi isterseniz Hamza ismini sevdi iseniz Yasir Hamza koyabilirsiniz benim Bi arkadaşımın çocuğunun ismi. Asaf ismini sevdi iseniz yine Bi akrabamızın çocuğunun ismi Yuşa Asaf.
Ftmsaye Bayrakoglu69 biz Baturalp koyacağız , ben çok seviyorum okuduğum bir kitapta ilk müslüman komutan karakterinin adıydı , yiğit cesur anlamları da var , dini değil ama Öz Türkçe ... Öz Türkçe isimlere de yönelebilirsiniz belki
ilkhamile Bayrakoglu69 anam hem görümcen hem eltin kıskanç çıkmış 😅 ben senin yerinde olsaydım artık o isimlerden bile soğurdum yani. Başka isim bak bence ama illa asaf istiyorsan emir asaf ta çok beğenirim.
Sumeyye_g Bayrakoglu69 ayyyy kıskanç kadın valla ne kadar salak ya sen söylemişsin başta koyacağın ismi değiştirseymiş belli yani tam kıskançlığından yapmış ben olsam neler derdim ona da işte boşverin değiştirin sizde başka isim koyun ama söylemeyin kesinlikle onları ismi nide doğana kadar
Esra85 Bayrakoglu69 tamamen farkli bir isim koyun. Hicbirinde olmayan. Bu isimlerde guzel ama Daha güzel isimler de var. Eltinizin yaptigi ayip olmus. Koymak isteyebilir ama size de soylemesi lazimdi. Son asamada hepsi eski isim geldi ya da vazgectim sogudum isimlerden bu isimler daha guzel falan deyip yeni ismi patlatin.
Polyana İşte bu yüzden bebek doğmadan isim paylaşmaya çok karşıyım ben. Hem saçma sapan yorum yapıp isimden soğutuyorlar hemde çalıyorlar. 2 çocuğumun ismini doğmadan kimseye söylemedik eşimle. biz kararlaştırdık ve her soranada doğunca öğrenirsiniz bebeğimizin yüzünü sağlıcakla görelimde öyle ismini söyleriz dedik. şimdi 3. Geliyor kimse isim sormuyor artık😂 biliyorlarki söylemeyeceğiz. sizde değiştirin ismini ve soran hiç kimseye söylemeyin.
Pregnant0 Bayrakoglu69 benımde basıma geldı yenı gelınım benımle beraber mıllet ıkıncı ucuncuyu basladılae yapma ya ayıp be tutamadılar seylerını
ebebegm Pregnant0 sizin bu dediğiniz ayıp. kimse başkaları için doğurmuyor.siz biri yeni gelinken tutarsınız şeyinizi artık
Polat2706 Bayrakoglu69 canım çok sinir bozucu Bi durum ama sen bence ne asil koy ne ali ne hasan şimdiden söyleme eşimde sende sürpriz yapıp kimseye söylemiycez de yeni Bi isim bulun benim arkadaşım Eyüp asil koyucak belki Bi fikir olur asil ismi çok güzel erkekte
Bayrakoglu69 Polat2706 evet güzel isimler bar ama biz hep Ömer Hamza dite sevdik ağzımız alıştı ama soğudum yani isimden. Neyse oda benim sevdiğim isimle bi ömür çocuğuna seslenecek arada laf vururum 🤣🤣🤣
SincapZ Bayrakoglu69 ben olsam değiştirmem. Ne alaka başkası için kendi isteğimden vazgeçeyim. Sanki dünyada tek sizde olmayacak ya o isim. Aileden birinde de olabilir normal sonuçta. İlk siz seçmişsiniz. Kim ne derse desin önemli değil. Başkalarını bu kadar takmak bizim ömrümüzden çalıyor maalesef.
Bayrakoglu69 SincapZ öyle ama şimdi. İlk o doğum yaptı ya herkes diyecek ondan öı görüyor koydun. Milletimiz böyle yani. Bende herkese ben başta söyledim onlar koydu diye de laf anlatamam her seferinde 🙄🙄
Tgb2310 Bayrakoglu69 bence ali asaf da çok güzel eşinizin de şu durumda hala asaf istemiyorm diyceni sanmıyorm ama bilemem tabi yine de
zengooo Bayrakoglu69 ne sacma bisey ya isimmi kalmadi sizde osman koyun doruk koyun bariş koyun nolcak bu kadar dertlenecek😏
Bayrakoglu69 zengooo Size göre Dertlenecek birşey olmayabilir ama ben sorun ediyorum çünkü bir defa koyulacak o isim , yani isim çalmak nedir . İnsan ona sinir oluyor yoksa bi dünya isim var koyulur elbette çocuğa birşey . Ama davranışları yanlış
ebebegm Bayrakoglu69 başka isim koy .isimmi yok. daha güzel havalısını koy kıskansın kimseye de deme şimdiden.ben sana söyleyim bikaç. furkan. miraç.berat.yiğit.eren.talha.yusuf efe.kağan.eyyüp.habip.arif.yağız.oğuz.berke.erdem.salih.yasin.ensar.enes.hakan isimmi yok aynı ismi koyma boşver
Esa Bayrakoglu69 eltinize kızıyorsunuz ama sorun hepinizde neden hepiniz aynı isimler etrafında dönüyorsunuz beğendiğiniz isimler başkalarına ait eşinizin abisinin sizin abinizin oğlunun yigeninizin vs böyle olursa tabi ayni isimler konur sanki dunyada baska isim yok dini isme yönelikseniz furkan adem kadir mehmet faruk yahya da koyabilirsiniz bunlar hemen aklıma gelenler araştırınca başka isimlerde bulunur
Bayrakoglu69 Esa sorun bence isim calanlarda 👏🏻 Ben baştan söyledim kimse hayır onu koyma biz koyucaz demedi doğunca pat diye isim değiştirdiler. Ama ben abimin çocuğunun ikinci ismini beğendim müsade istedim sen bilirsin istiyorsan koy sonuçta diğer isimleri farklı dedi . Evet başka isimler de bakıyorum da millet sürekli soruyo karar verdin mi verdin mi zaten karar verirsem daha kimseye söylemicem ismi
Guneess Bayrakoglu69 bence Asaf' ismini kesin kullan çünkü ilk onu kıskanmış çatlasın.. Hasan ı da birisi koymuş yeter bence.. yanına isim bulmalı Faruk koy sende Faruk Asaf olabilir.. hani Ömer Faruk birlikte kullanılıyor ya hep bilemedim ama ben olsam Asaf ı kesin koyardım
Bayrakoglu69 Guneess ya koyucam da sırf inadına ama soğudum yani isimden cidden, çok başka birşey koyup doğumda söylemeyi düşünüyorum artık 👏🏻
Faray Bayrakoglu69 Ya sinir oluyorum böyle kendi vizyonu olmayıp sürekli başkaların hayatını kopyalayan insanlardan.