Cansuu54 deletedmom2626 canım ben ilk dozu bugün oldum 20+6ydım. İkinci doz için 1 ay sonrasına tarih verdi. Doğuma kadar 2 doz almış oluyosun. Sen tam zamanındasın kayıtlı olduğun sağlık ocağına git orada ki ebe anlatıyo sana herşeyi
Oooykuuu Mommy34 evet arada 4 hafta bırakılıyormuş genelde dediğim gibi bnde bugün olacağım bakalım korkutuyor biraz beni😀
Sunshine1 Ummugulsum_44 neden bebeğin hareketlerini hissetmek gerekiyor ? Ben de 20 haftalığım emin olamıyorum hareketlerinden daha belli belirsiz aşı olmalımıyım
Ummugulsum_44 Sunshine1 valla sormadım doktora neden hareket ediyor mu diye sorduğunu zaten hissediyordum ya o yüzden sormak aklıma gelmedi canım
Nehir66 deletedmom2626 Mrba canım bende 20+1 haftalığım 3 gün önce tetenoz aşısı oldum sağlık ocağına gitmen gerekiyor doktor demez Zaten canım
Darkgod deletedmom2626 tetanoz canım.18+23 arası olunuyorr sağlık ocağı vuruyor zaten gidiyorsun fetal dopler ile. Kalp atışı dinleyip vuruyorlar gidebilirsin Yanni bugün bile ben 19+2 de vuruldum