deletedmom2626 Kızlar yeni 20.haftalık oldum. Bazen yazıyor herkes doktormda 20.haftada olucaksın aşı dedi onun bir süresi varmı çünkü kontrolme daha var. Ne aşısı olucağımı bilmiyorum çünkü
Ummugulsum_44 deletedmom2626 bende kontrol e gidememiştim telefonda sordum bebeğin hareketlerini hissediyorsan vurdurabilirsin dedi doktorunla iletişime geçip sorabilirsin bende dün oldum 20+3 üz
Sunshine1 Ummugulsum_44 neden bebeğin hareketlerini hissetmek gerekiyor ? Ben de 20 haftalığım emin olamıyorum hareketlerinden daha belli belirsiz aşı olmalımıyım
Ummugulsum_44 deletedmom2626 valla 20 de yapıcaz dedi bana ebe bende ne zamana kadar diye sormadım inan doktorun daha iyi bilir zamanını geçirme vurduracaksan eğer
Oooykuuu deletedmom2626 sadece tetenoz aşısı olunuyor 5 yıl içinde vurulduysan tek doz vurulmadıysan 2 doz vuruluyor sağlık ocağı sisteminden görüyormuş ama genelde 2 doz vuruluyor herkes en sağlıksının 20. Haftada ilk doz 24. Haftada 2. Doz şeklinde olduğunu söyledi
KucukAnne538 deletedmom2626 bende tam 20. Haftamda diye biliyordum 19+3 iken 20. Haftana girdin gel asini yapacagiz diye aradilar saglik ocagindan istersen bi git
deletedmom2626 KucukAnne538 beni arayan olmadı valla. Ozaman bi yarn gideyim. Şart dimi aşı. Ben hamile kalmadan 1 hafta önce olmustm bişey olrmu iknci kere
KucukAnne538 deletedmom2626 Gebe kalmadan yaptirdigini belirt sen yine de bisey olacağını zannetmem ama hemşireler doktorlar daha iyi bilir tabii ama mutlaka git bilgi al
Gnl_grb27 deletedmom2626 tetenoz aşısı olunacak ilki 5 ayda ikincisi 6 ayda yani 20 haftada gitmen gerek 🙏💙❤️❤️benimki öyleydi yani
Gnl_grb27 deletedmom2626 şart olmasa bu kadar üstüne düşmeler sanırım beni hemşireler özellikle aradılar bu konu hakkında 💙🤷♀️