-Susam- Sedadenizkirtay kızım olcak hiç zorluk yaşamadım çok da rahat geçiyor öyle sivilce leke fln da olmadı cildimde :)
Kutame_51 Sedadenizkirtay valla benim hiç rahat günüm olmadı 19+5 im hala ara ara kusuyorum bide bel ağrısı başladı üstüne biryerim düzelse bir yerim bozuluyor 😂cinsiyeti erkek tamamen yapı meselesi bence
mutluuannee Sedadenizkirtay kız yada erkeğe göre değil bünyeye göre değişiyor zorluk kolaylık bence canım benim bebişim erkek ama ilk 3 ay mide bulantim çok fazla oldu ablamınki de erkek ama o hiç bulantı yaşamamıştı 🤷♀️😊
Gnl_grb2779 Sedadenizkirtay bebeğim erkek olacak hamileliğim çok kolay geçti ne Bi mide bulantısı ne bu kusma ne de başka belirtiler hamile olduğumu bile unutuyorum gobegime bakıp hatırlıyorum 🤣😂
ElifimAlim Sedadenizkirtay kizima hamileyken kus bqiydim kimse hamile olduqmj anlamiyordu bile ck harektliydim ama oqluma hamileyken kac kez hastanelk oldm🙄
hulya4627 Bizde 10+2 yiz cinsiyetini çok merak ediyorum ara ara bulantılarım oluyor o kadar rahat geçiyor şimdilik
Mel7719 Sedadenizkirtay 17+7 olduk bugün, dün doktorum kız 👧 dedi ama çok rahat geçiriyorum üçlü taramayı da yaptırdık , biraz bence bizim ve bebeğimizin psikolojik karakteriylede alakalı hep böyle devam edelim inşşaallaah kıslar😋
Kizkalesi Sedadenizkirtay benim kızım olacak bulantılarım 4-5 hafta arasında başladı 10 da azaldı 12 de neredeyse bitti. 18 e kadar sudan tiksindim tam düzeldi dedim reflü tam gaz bastırdı 😂 35+6 bugün kustum mesela 😌
Tumurcuq Sedadenizkirtay ben olumda cook kusdum ama şimdi kiz ve hec kusmadim...olumda cok arim sizim oldu ama bunda katiyen..
Nurak Sedadenizkirtay yok canım tamamen bunyeyle alakalı ben hamileligim boyunca hiç kusmadim hiçte zorlanmadım kızım gelecek inşallah 🙏
Syma95 Sedadenizkirtay benim kizim olucak insallah. Ama hicbir sikinti yasamadim ne bulanti ne kusma. Tek sorunum idrar yolu enfeksiyonu kurtulamiyorum bi turlu
Eceveannesi Sedadenizkirtay bir kızım var oğluma hamileyim şimdi vals ikiside belirtiler hep aynı 5 ay kustum yani öyle şeylere takılma inanma sakin saçma sapan söylentiler
Mucizebebegim3 Sedadenizkirtay Canim benim kuzenle ayni haftalarda hamileyiz oda erkek benimde erkek ama o hala kusuyor 5.ayda benim 9.haftada kusmam btti .benimde hep bel agrm var ondada o yok mesela .Bu haftada kasik agiris basladi.. Farkli zorluklari var kusmanin agrilarn kizla erkekle alakasi yok bence 😊🙈
Mineebd Sedadenizkirtay hem kıza hem erkeğe gebeliği yaşadım. İkisinde de ne bulantım ne birşeyim oldu şükür. İkiside çok rahat geçti. Tamamen bünye ile alakalı
Mervesbaby Sedadenizkirtay sanmıyorum 28. Haftama kadar istifra ettim nerdeyse. Ayrıca çok ağır geçiyor. Oğlum olacak nasipse.