Sedadenizkirtay Kızlar 10+2 ama cinsiyetini cok merak ediyorum kız bebek anneyi zorlar kusmalar olur erkek bebek hafif geçer diyorlar doğru mu sizce de 😊
Recbey Sedadenizkirtay alakası yok bence benim oğlum olacak ilk 4 ay çok kötüydüm 8 kilo verdim resmen
Derin_Demir Sedadenizkirtay canım kızım olacak kısmetse 18+5 ız hiç mide bulantısı kusma yaşamadım çok şükür
Aytach Sedadenizkirtay belkide alakası yok ama benım kızım çok zor geçti, kusmalar, bel ağrıları falan. fakat şimdi oğluma hamileyim sanki hamile değilmişim gibi😁 4aylık olucak hamileliyim nerdeyse ben 2 kez falan midemi bozdum.. insandan insana değişiyor demekki
Utayturku benimde oğlum olacak beni çok zorladı doğduğu zaman hesabını soracağım hala kusuyorum 18 olucaz :D bünyeyle alakalı canım kızı erkeği yok yani :)
Sedadenizkirtay Utayturku rahat bi hamilelik geçiyorum kızım olsun Cok istiyorum çevremde rahat hamilelikse erkektir diyorlar 😂
Sedadenizkirtay Derin_Demir AA suan ben hic bulantim olmadı kusmam olmadı kızım olsun istiyorum şimdi biri de boyle diyince sevindim 😍
Tazeanne0134 Sedadenizkirtay hayır canım oğlum olacak ve ben 7+3'den 14+0 haftalık olasıya kadar hep istifar ettim şimdi 36+6 haftalık hamileyim ve şimdi bu yazıyı hastahane odasından yazıyorum sancılarım canımı alıyor emin olabilir hamilelik kolay değil kız olsun erkek olsun fark etmez korkutma kendini sağlıkla gelsin meleğin inşallah
Buse62 Sedadenizkirtay benim öyle olmadı hamileliğim çok şükür iyi geçiyor midem bulantım da olmadı öyle kız bebek benim geceleri bacak agrılarım oluyor sadece
kimsebilmesindiye Alakasi oldugunu düşünmüyorum. 2 erkek bebek gebeligi yasadim. Ilkinde birkez bile kusmadan midem bulanmadan eksimeden belim sirtim vs agrimadan gecti. Ama bu gebeligimde daha cok kusmalar sise sise gavisconlar iciyorum.oturup kalkmak cok zor.
Sabirsizanne16 Sedadenizkirtay hiç alakası yok canım.erkek bebek doğıran bir arkadaşım 6 7 kilo verdi kusmaktan mahvoldu.tam düzeldim derken gebelik şekeriyle uğraştı.ben de erkek bebek bekliyorum pek bulantım olmadı mesela
Seselif Sedadenizkirtay kızım olacak 34 haftalık hamileyim ne bulantı ne başka şikayet hiç yaşamadım çok şükür rahat bir hamilelik geçiriyorum
Zeyk Sedadenizkirtay 20.haftaya kadar günde 5-6 kez kusmalarim sabaha kadar süren bulantılarım ve baş agrimla birlikte birde atlatamadigim enfeksiyon vardı. Ve bir oğlum olacak. Bunlari düşünüp birde gercekten doğruluğunu sorgulamak da ne bileyim?? Sonuçta kız bebeğin anneye ne kastı olabilir ki zorlasin annesini çok saçma Bünye ile alakalı
Canan_3547 Sedadenizkirtay canim doktrum birazda bana genetik demisti 22 haftama kadar midem bulandi kustum suan 26 haftamdayim hala sabhalari kusyorum kizim olcak annemde kizlarinda cok zorlanirmis ablmda mesla kizinda zorlandi oglunca hic zorlanmadi karsik bi konuu :))