Haticehahaha Mavi87 ankaradayım canım sen nerdesin inşallah hayırlı haberlerini alırız Pazartesi 🙏🏻🤲🏻
MerveEmre1 Arkadaşlar belki yardımcı olurum. Ben çatlama iğnesiyle hamile kaldım. İğneden sonra 9. Günüm de beta 4.7 idi yani negatif. Moralim çok bozulmuştu. 10. Ve 11. Gün idrarda negatif çıktı. 12. Gün hayalet çizgi çıktı. 13. Gün biraz daha belirginleşti. 14. Gün yani adet günüm de sabah idrar testi yaptım biraz daha belliydi ikinci çizgi. Öğlen kan verdim ve beta 64 çıktı. 2 gün sonra tekrar kan verdim 270. Çok şükür şimdi 8. Haftaya girdik. Test yapmak için acele etmeyin. Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Mavi87 MerveEmre1 ya kuzum bekleyemiyorumki. Sanki içimde kurt var nası bi psikoloji bu ya. Sabır sabıır. Pazartesi öğrencez bakalım inşallah olur
MerveEmre1 Haticehahaha adetine 4 gün varsa yükselebilir bence🙏🏻 Biraz daha sabret inşallah sende mutlu haberler alacaksın🙏🏻😊
Haticehahaha MerveEmre1 inşallah canımın içi ya ne bileyim içim içime sığmıyor değerim az gibi geliyor 😭
Haticehahaha Mavi87 dualarımız kabul oldu Pazartesi’yi bekleyemedim bugün hamile olduğumu öğrendümm bitanem
MerveEmre1 Sizi o kadar iyi anlıyorum ki. Bende 1 yıl mücadele verdim. Allahım nasip etti çok şükür🙏🏻 Sizler için dua edeceğim🙏🏻😊 Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah🙏🏻🙏🏻🙏🏻 İyi geceler diliyorum😊
Haticehahaha MerveEmre1 benim sence olurmuş mudur ya idrar testi yapıyorum çizgi çıkmıyor ama kanda 7.7 çıktı düşünmekten gözüme uyku girmiyor 😔😔
MerveEmre1 Haticehahaha Pazartesiye kadar sabır🙏🏻 Dualarım sizinle. Güzel haberlerini alacağız inşallah🙏🏻🙏🏻😊😊
Fatoo1905 Merhabalar adetime 9 gun var . Bu sureyle beraber 2 hafta dir gaz sıkısmasi var vucudumda yani surek bos bir gaz afedersiniz tutamyrsn kendini . Bu ay klomen ve otrivella catlama ignesi kullandim . Catlatma ignesini olali 7 .gunum bugun . Ne olabilir ki
Haticehahaha Fatoo1905 çatlatma iğnesinin yan etkisi falan olur canım biraz daha sabret bi hafta geçmezse doktora git
Mavi87 Haticehahaha aaa çok sevindim yaa. Tebrik ederim canım inanki çok mutlu oldum. Bizede dua et 🤲🏻😍💐