Haticehahaha Kızlar ben de çatlatma iğnesi vuruldum dün kan testi verdim 7.7 çıktı iğnenin 14.günüydü sizce hamile miyim doktor 2 gün sonra tekrar ver dedi
Mavi87 Haticehahaha bence hamilesin canım. 2 haftalıkta en az değer 5 oluyo. Senin 7.7 ve 14. Gün diyosun. 2.haftaya denk geliyo aşağı yukarı
Haticehahaha Mavi87 ya bilmiyorum bide adetime 4 gün var aşırı derecede belim ağrıyır sanki üşüyormuş gibi hiç böyle olmaz dı
Mavi87 Haticehahaha canım iğne etkisi diyorlarda 11.gün oluyo en fazla. Okumadığım araştırmadığım yer kalmadı hep böyle yazmışlar. Ben 11. Gün kan testi yaptırdım 1.4 çıktı. İğne etkisi kalmamıştı
Mavi87 Ah canım ya. İnşallah hamilesindir. Benimde bugün 13. Gün ve arasıra adet ağrısı oluyo. Tamam kesin bu sefer adet oldum diyorum ama yok. Ağrı olmasımı normal, olmamasımı normal anlamadım bende.. ağır kaldırma, yukarı doğru uzanma hareketi yapma , bebek varsa düşmesin Allah korusun
Haticehahaha Mavi87 o zaman ben iğneyi 19 nisanda vurdum Cuma günü kan testi verdim 15 gün olmuş oluyor 7.7 çıktı Pazartesi bidaha mı versem 😱😱
Mavi87 Haticehahaha kesinlikle ver. Bende vercem dayanamıyorum bende. Zaten hamileysen eğer değer 7.7den artmış olcak. Her halükarda anlamış olursun hamile olup olmadığnı
Mavi87 Haticehahaha bende pazartesi vercem sağlık ocağında veririm salı belli olur. Ayy inşallah ya vallahi Allah kalbimi biliyo okadar çok istiyorumki, sağlıklı hayırlı inşallah. İsteyen herkese.. 🥰🤲🏻
Haticehahaha Mavi87 sağlık ocağında geç çıkıyor 5 den sonra acilde ver hemen 1 saate alırsın canım ben Cuma günü öyle yaptım Pazartesi de öyle yaparım büyük bi ihtimal sağlık ocağı çok uğraştırıyor 😟
Haticehahaha Mavi87 hayır devlette git aşılama yaptırdım bugün 15 gün bitti diye söyle direk kan alıyorlar en geç 1 saate çıkıyor ama acile git özele gitmene hiç gerek yok ben Şevket’e gitmiştim
Mavi87 Haticehahaha şehir olarak nerdesin canım ? Tamam öyle yapıym haberleşiriz , hadi hayırlı haberler 😍
Haticehahaha Mavi87 ankaradayım canım sen nerdesin inşallah hayırlı haberlerini alırız Pazartesi 🙏🏻🤲🏻