Ozlemzeynep melissakk erken yapmışsın canım 14 15 günü yapabilirsin iğne pozitif gösterebiliyo etkisi varmış
Esra52 minikmucizem1_ bugün günüm hala adet olmadım ama adet belirtilerim var son adet tarihime göre olmam gereken gün yarın
melissakk kızlar bugun 14. gunum ve test yaptım asırı asırı derece sılık cızgı gördum ama oyle bı agrım varkı sancıyla beraber regli agrısı yaşıyorum hiç böyle bişi yaşayan var mı vallahi suan okdar cok kotuyumkı
HalimeKbTrn Candannss Arkadaşlar nisanın üçünde çatlatma iğnesi yaptırdım 11. gün test yaptım negatif çıktı bugün 14. günüm tekrar test yaptım ikinci çizgi silik çıktı adetime iki gün var sizce bi umut hamilemiyim.
melissakk HalimeKbTrn canım olabilir cunkı benım 8. gunden itibaren ypmaya başladım hamilelik testi hep gıttıkce azaldı bugun zaten 14. gunuk ve kan tahlılıde yaptrdım 1.20 cıktı olsaydı bişiler bu kadar sılık sılık cıkmazdı sen bence yarın bı kan testi yaptr varsa cıkar inş. hamilesindir hayırlısıylanda bebegını kucagına alırsın
HalimeKbTrn teşekkür ederim canm inşaAllah yarın tekrar test yapacağım bakalım onda da çıkacak mı. Perşembe günü adet günüm normalde doktora gideceğim tahlil sonucu olumlu çıkar inşaAllah.
Bilgecikk Kızlar bende adetime 1 hafta kala test yaptım pozitif çıktı çatlatma iğnesi olmuştum bugün kanda yapıldı 17 çıktı hcg yükselme olurmu acaba idrarda da tam net belli olmuştu silik değildi
123cagla12 Merhaba kızlar 19 Nisan catlama ignesi oldum sizce ne kadar bklemliyim çok merak ediyorum normalde 1 inde adet oluyorum ayın 1 ine var daha çok heyecanlıyım adet olmam inşallah 😕
123cagla12 Mlkcan bkliycem artık canım çok heyecanlıyım allah isteyen herkeze versin evlat 2 yaşında bir kızım var ondada tedavi oldum ikinciyi istiyorum gne tedavi oluyorum allah isteyene versin 🙏
Mlkcan 123cagla12 amin canım bende Pazar günü hamile olduğumu öğrendim ama dün tekrar kan verdiğimde kanımın düştüğünü gördüm kimyasal geçirdim yine 😔😔
123cagla12 oldedi ikiside değil sadece yumurta büyüttu doktorum ilk kizimda böyle oldu bklim gne yumurta büyüme yöntemi uyguLandi bkliyorum çok heyecanlıyım ☺
Mlkcan Tudi canım yumurtaların yeterli seviyeye geldiği zaman doktor çatlatma iğnesi veriyor garanti olsun diye
123cagla12 Mlkcan ay çok üzüldüm inşallah olur bn ilk kizimda 5 yıl doktor doktor gezdim ilk çocuk çok zor oluyor diyor doktorlar iknci kalma ihtimali daha yüksek bklim bnde bkliyorum hamile haberi alirsam paylaşacam sizlere allh herkeze tatirsin annelik duygusunu 😊
Tudi Mlkcan doktor gözetiminde yapiliyo yani 😉 Peki degerler dusuk oldugundami boyle bi yontem soyledi Yani kusura bakma bilmedigim.icin soruyorum canim
Mlkcan Tudi yani canım bende bu ayın 9un da çatlatma iğnesi vuruldum yumurtalarım büyümüyordu benim 2 paket klomen kullandım sonra doktor muayene etti yumurtalarım biri 26 biri 19 mm olmuştu doktor çatlatma iğnesi yazdı aynı gün vuruldum ertesi günde ilişki oldu. Ama benim ki tutunamadı kanım düştü
Tudi Mlkcan hadi yaa hayirlisi olsunn Insallahh sende hamileligi tadarsin bende 🙈🙏😍😙arayada kendimi katayim bare 😂