Esra52 minikmucizem1_ bugün günüm hala adet olmadım ama adet belirtilerim var son adet tarihime göre olmam gereken gün yarın
Selinnn3 Merhaba kızlar bende yeniyim aranızda :) 25 Martta çatlatma iğnesi vuruldum. Bugün 15.günüm . Dün yani 14.günümde erken gebelik testinde varla yok arası bir çizgi çıktı sadece ışıkta belli olan . Bugün normal testlerden yaptım çıkmadı. Olabilir mi ki acaba hamilelik :(
Guul Selinnn3 bende 21 martta catlama ignesi olmustum. 15.gun test yaptim negatif. Progestan kullaniyordum ben bide. Test negatif cikinca bende progestan biraktim 4 gun oldu halen adet olmadim bekliyorum...
Selinnn3 Guul Bana progestan vermedi. Femara kullandım sonra da çatlatma iğnesi. Kan testi yaptırım diyorum ama çekiniyorum artık . Bide adet dönemi eskisi gibi mi devam eder acaba aynı düzende ?
Guul Selinnn3 eger progestan kullanmadiysan normal gununde adet olursun gebelik yoksa eger.. Ama bence kanda baktir kafan rahat eder.. Bende progestan kullandigim icin ne yapacagimi bilmiyorum. Adet geciktirirmis diyorlar, bakalim bi kac gune kadar olmazsam tekrarliyacam testi
Selinnn3 Guul Hepimize nasip etsin inşallah Allahim. Kan testi yaptırsam varsa çıkar heralde. Bi deniyim şansımı bakalım
Guul Selinnn3 insallah canim benim ben yarin testi tekrarlamayi dusunuyorum insallah vardir.. Adet olacakmis gibi karnim 1-2 dakika agriyor diyorum tamam bu sefer oldum.. Sonra geciyor 😐
Ozlemzeynep Kızlar ben iğne vurulduğum günden itibaren 11 . Gün test yaptırdım negatifti kan testi doktor gebelik yok dedi sizce sonradan yükselir mi yalnış çıkma olasılığı var mı böyle durum için kalan varsa yazabilir mi
Selinnn3 Guul haber ver bizede :) inşallah vardır dualarım herkesle ❤ Bende de kucuk kucuk lekelenme var ama boyle kilcal damar gibi tek. Olucam sanırm 2.gun boyle dun de oldu. Günde 1 2 defa olup bitiyor.
melissakk kızlar herkese merhaba bende ayın nısan 3de catlatma iğnesi oldum vuruldugumun aksamında akıntım geldi bırde ertesi gun doktorun verdıgı ilişki talimatına uyduk son 3 gundur cıddı anlamda goguslerım cok acıyo agrıyo dokunamıyorum bile midem pek ıyı degıl bı hazımsızlık soz konusu kasıklarımdada agrılarım var genelde yumurtamın oldugu yerde batıyo agrıyo ve asırı sınırlılık hali var duygularımı kontrol edemıyorum :/ surekli idrara cıkyorum tabi genelde aslında cok cıkarım ama bu sefer daha fazla gıbı geldi bana bugunde test yaptım cok sılık olsada cıft cızgı gordum sızce daha erken mı suan itibarıyle ayın 17de tam 14 gun olucak bi fıkır verırmısınız bana valla okadar cok takdımkı bu işe :(
Guul melissakk catlama ignesinin uzerinden en az 10-11 gun gecmesi gerekiyor. Igne hcg icerdigi icin testler yanlis pozitif cikabilir yaniltici olabilir.. Igneden sonraki 14. gun yap testi bence
Ozlemzeynep melissakk erken yapmışsın canım 14 15 günü yapabilirsin iğne pozitif gösterebiliyo etkisi varmış
melissakk Guul bugun 9. gün valla sabretmekde cok zor bazen acaba bu yasadıklarımda tamamen psıkolojıkmı diye düşünüyorum onuda tam cözemiyorum tabi 5 gün daha sabır etmem lazım :(