minikmucizem1_ Busracetin Aynen inş rabbim sevindirir bizleri bu cuma hürmetine 🤲 senin adetin ne zaman
Busracetin minikmucizem1_ daha var canim , cok duzensizdi bu aralar benim , nisanın 9 una kadar olurum her halde
Busracetin Duuyguum evet canim serbest şekilde kendi ofisimiz var 2 tane de ortağimla birlikteyiz , iş ortamim rahat ama işim genel olarak stresli ne yazik ki 🙈 alistik ama bu duzene cok sükur 5 yil oldu , sen calisiyor musun ??
Duuyguum Busracetin zor mesleğiniz var ablamdan biliyorum ama çok kutsal bir meslek bence.ben beden eğitimi mezunuyum ama atanamadım bulunduğum yerde pilates eğitmenliği yapıyordum hamile kalınca bıraktım.kürtajlar falan derken çalışmak şuan hiç aklıma gelmiyor İnan evime de alıştım artık yemek iş derken uyku vakti geliyor 😃 veee sürekli yiyorum 🙈
Busracetin Duuyguum ev hayati da güzel tabi ama is hayatina alisinca sıkiliyor insan evde 😊 senin mesleginde guzelmis hic olmadi kendi kendine yaparsin sporunu , hamile platesini 😊
Cemileakn Sevgibhr amiiinn canım benimm inşallah hayırlısı ile sonuçlanır 🤲🏻🤲🏻 İnan. Kist engel olmuyor
Carina minikmucizem1_ bende aynıyım bekleyişte 4 gün var reglime 1 nisanda 14 gün olcak igne vurduralı yarın falan yapsam mı diyorum test 🥴🥴😑
Carina minikmucizem1_ igneyi vurduktan 5 gün sonra midem bulandı ama kusmadım agızıma geldi falan karnıma agrılar girdi bir hafta hep karnım agrısıyla uyandım başka belirtisi olmadı şuan iyim mesela bilmiyorum kafam karıştı