Cemileakn minikmucizem1_ canım ben şuan 4 aylık hamileyim rabbim isteyen herkese versin çikolata kistim vardı benim yumurta geliştirici iğne ve çatlatma iğnesi kullandım adetimden 3 gün sonra test yaptım
minikmucizem1_ Cemileakn aa catlatma iğnesiyle mi hamile kaldın banada dua et 2 nisan adet günüm ıns olmam
Sevgibhr Cemileakn benmde cikolata kistim var ilk ay denedim olmadi smdi ikinci ayi denicem ins bnada umut oldun Allah bzlerede nasip eder ins cevre baskisi bzi cok yipratiyo bu surecte kmseyede soyleyemiyoruz bnm esimden baska kmse bilmiyo cnku daha cok beklntye grerler daaha cok skstrrlar dye. Bizede dua edermsn cnm
Cemileakn minikmucizem1_ inşallah canım benim inşallah 🤲🏻🤲🏻 Rabbim isteyen herkese nasip etsin evet çatlatma iğnesi ile hamile kaldım
Cemileakn minikmucizem1_ adet günüme yakın aşırı kasıklarım da ağrı olmuştu dedim kesin adet olucam dur bugün gelicek dur yarın gelicek üç gün geçti öylesine test yaptım ve çift çizgi hemen hastaneye gidip kesinleştirdim benim bulantım olmamıştı hastanede de 4 haftalık hamile olduğumu öğrenmiştim
Cemileakn Sevgibhr kesinlikle en doğrusunu yapıyorsunuz canım bence bunun sen ve eşin arasında kalmalı maalesef benim durumumu bir ahali öğrenmişti o an ki psikoloji de çok kötü ruh halin berbat benim kistim 5 cm idi çoğu dr tüp bebek demişti ama rabbim verdimi veriyor asla umutsuzluğa kapılma 🤲🏻
minikmucizem1_ Sevgibhr canım soğan suyu denesene çok iyi içinde ne varsa söküp atıyor ben faydasını gördüm
minikmucizem1_ Cemileakn benimde şu an adet olacakmış gibi agrım oluyor arada giriyor çok canım yanıyor ama geçiyor
Sevgibhr Cemileakn bnmde kistim 5 bucuk cm cnm sagda. soldaki bitkisel seyler kullandim normlde gecen bi kist degl cikolata kisti bnm dgeri 4 bucuktu Allahn hikmeti yok oldu ama kullndgm hangi sey iy geldi bilmiyorum bssru bsy denedm o ara sagdaki duruyo doktrlar tup bebek dyo hep bi bu gttgm doktr umutlandrdi bni olumlu konustu smdi 2. Ayimi denicem klomen arti igne ins hayrlisi ile olur hepmizin
Busracetin Duuyguum hic bir belirti olmadan devam ediyorum , aksine hafiften genital bilgemde yanmam var artarsa doktora kontrole gidicem ah kadin olmak diyorum kendi kendime 🙈sen nasilsin tetslerde var mi koyulaşma canim hadi bir umut bari birimizde olsun
Duuyguum Busracetin aynı belirtiler benim de ya dediğin gibi bugün kasıklarımda yanma hafifte sancı var bende mi gitsem acaba pztesi neden dir bu yanma sancı var mı fikrin ovülasyon hala çift çizgi ama koyuluğu kalmadı göğüsler falan aynı değişme Yok 😂sinirlerim gerildi
Busracetin Duuyguum bilmiyorum ignenin etkisi olabilir diyorum ama mikrobik birsey de olabilir , sizlama falan da oluyor arada , sinirler gerilmez mi , yoruldugumu hissettim yani bu işlerin peşinde 😣
Busracetin Duuyguum çalisiyorum canim ben avukatım 📚 ama kafamdan atamiyorum yine de hayirlisiyla bi olsa da rahatlasak 😂
Busracetin minikmucizem1_ ben hazirim Kübracim , her ay yeni umutlarimiz var cok sukur ki sağolalim ne olsun 💕
minikmucizem1_ Busracetin Aynen inş rabbim sevindirir bizleri bu cuma hürmetine 🤲 senin adetin ne zaman
Cemileakn Sevgibhr amiiinn canım benimm inşallah hayırlısı ile sonuçlanır 🤲🏻🤲🏻 İnan. Kist engel olmuyor