eserivgen aslimutlu1 benimde bugün 50-60 karda çıktı da çaba siz kaç haftaliksiniz ve benim ağrım daha çok şiddetleniyor
aslimutlu1 eserivgen 37 +1 benim acılmada var 1-2 cm . Benimde sancılarım var ama dogum sancısı gibi degil .
eserivgen aslimutlu1 benim haftam daha çok küçük açılmam şuan yokmus aama sancilarim çok sıklaşiyor bende korkuyorum 34 haftama bugün yeni girdim
aslimutlu1 eserivgen düzenliyse mutlaka doktora git . Ama sancı dediğin sadece kasıklarındaysa , korkma yalancı sancıda olabilir . Ilık suya gir , uzan dinlen . Gecmezse doktora git canım
Siraccc Melike60 peki kanala girince haraketleri nasıl oluyor aynı şekilde devammi yoksa belirtisi ne yani biraz anlatır mısınız
Melike60 Siraccc haraketleri aynı oynuyor ama ta vajinal bölgemn oralarda oynadığını hissediyorm bazen
Siraccc Melike60 oynadığında vajinada bende hissediyorum birde afedersiniz de hickirinca falan makattan bile hissettiğim oluyor sizin oluyormu
Nuraslanklc Melike60 öyle diyorda nette kanala inince öyle oluyormuş 😅bende ne zaman rahatlar diye bakıyorum demekki herkeste bir olmuyor 😬