Rumis Melike_ Benim şuan 15 haftalık ama neredeyse 2 haftadır geliyor kan renginde değil de kahverengi
Aygul01 Melike_ canım pembe rengi gördüysen her ihtimale karşı mutlaka hastaneye gitmelisin. Bugün ilk ısın o olsun. Kahverengine telaş yapmazlar ama pembe kırmızı için gidilmeli. Allah yardımcın olsun bitamem insaAllah sorun yoktur
Handan17 Rumis baktıysa sorun yoktur canim allah hepimizin bebeklerini sag saglim kucagimiza almayi nasip etsin🙏
Aygul01 Melike_ tamam canım bizede haber et. Allah yar ve yardımcın olsun. Korkulacak birsey yoktur gönlünü ferah tut ama her ihtimale karşı gitmelisin doğrusunu yaptın 🌸
Melike_ Aygul01 gittim geldim rahimde yırtılma varmış kendini zorlamışsin dedi ama ben hiç bisey yapmadım annemde diyor ki belki farkında olmamışsındır fitil ve igne verdi acil bisey llursa Allah korusun hastahaneye yatış yapacağım şuanda istirahatteyim
Aygul01 Melike_ Allah Allah neyse bunjnla geçmiş olsun canım Allah beterinden saklasın. Esinle dikkat edin bari🌸
Melike_ Asnb cok teşekkür ederim ilaçlarımı kullaniyorum igne fitil yinede eger aklınıza gelirsem dualarınız benimle olsun çünkü 3 senedir hoc çocuğum olmuyordu pco hastasıyım
Rumis Alimer5844 Gittim canım.Muayene etti bir sorun yokmuş.Progestan başlattı bir ay kullan dedi ama lekelenme bitti devam etmeli miyim ki