Ilkbebek Kızlar sabah akşam öğle hiç farketmez aşırı düşkün oldum ikisine benim gibi olan varmı aranizda😍
Bsnrck Ilkbebek domates mi ay canım çekti evde de bitmişti 😂😂 neyse bugün pazar var gidip alayım bari 😍
Estur Ilkbebek ayyy kesinlikle bende böyleyim canım. Yemekler ağır geliyor zaten yemek yemiyorum çoğunlukla amaaa kahvaltı öğle akşam hatta yatarken bile domates bolca peynir ama ekmeksiz olmaz 😂 bazen ekmek arası bazen de kahvaltılık olarak yiyorum yanında birde ziyah zeytin ımmmm yemede yanında yat valla 😂😂 anlatırken bile acıktım ben bi atıştırıp geliyim 😂🤷🏼♀️
BayanYaman Ilkbebek hamileliğim ilk üç ayı aşırı domates yedim yaza denk gelmişti herşeyden midem bulanıyordu normalde peyniri çok severim görünce bile tiksiniyordum ama domates kokulu kokulu tuzlayıp elma gibi soyar yerdim ☺☺
Ilkbebek Nurcancan enazindan sağlıklı şeyler ikiside bebek gelişiminde faydası var az önce yedim.yedim.normalde yiyip doymam başka şey olsa ama sanki bunu bebeğim. İstiyor suancoktokum😋yanindada tam buğday ekmeği ohhhmis😍
aysetunckilicfirat Ben ilk zamanlarda domates, salatalık, yeşil zeytin ve turşudan tiksindim. 13 haftalık oldum. Şu an domates ve salatalığı peynirle yiyebiliyorum. Ama yeşil zeytin ve turşuya hala cesaret edemiyorum yemeye 😊😁
Ilkbebek Bsnrck ah canım kusura bakma valla ama zor bulunan bişey değil 😍hormonlu almayın sakın salkım olanından mis gibi kokanindanalin😍
Ilkbebek BayanYaman peynirden bende tiksiniyordum ama domatesi doğrayıp içine de peynir serpiştirin bak ozaman domatesle güzel oluyor hem peynir bebeğe de faydaliymis canım dene tuz kullanma onun yerine peynirle domates salatası gibi yap tuz ihtiyacı da olmaz yaninada tam buğday ekmeği müthiş tok tutuyor dene bence 😍
Ilkbebek Kızlar domates candır yağlı tarzı yemekler yicehime böyle yiyorum ve midemide bastırıyor yanında da tam buğday ekmeğiyle tok tutuyor 😍domatese tuz atmıyorum onun yerine peynirle yiyince tuzsuz olduğu bile anlasilmiyo😍
BayanYaman Ilkbebek artık kesmiyor onlar beni canım geceleri kalkıp yemek yaptığım bile oluyor 38. Haftanın içindeyim içimde bi canavar var resmen 😊😊
narcittos Aaa yalnız değilmişim ben de her öğün ekmek arası domates peynir zeytin yiyebilirim aşırı seviyorum. Çocukluğumdan beri çok severim zaten şükür bulantılar hafifledi tekrar yiyebilir oldum.
Asrinbaby Ilkbebek ben günde en az yarım kilo çeri domates peynir salatalık yiyorum sanirim 😂 cnm nasil istiyor anlatamam.
Babytmr Domatesi bilmem ama bende hamile kaldıktan sonra haftada bi kalıp beyaz peyniri bitiriyorum. Ki daha önce okdar düşkün değildim. Sanırım vücudumuzun buna ihtiyacı varmış 🤗