Hayriyep Deryavuz çok geçmiş olsun inşallah bir kere daha olur sorunsuz geçer bizde şuan bekleme sürecindeyiz zaten bakalım hakkımızda hayırlısını versin Rabbim
Hayriyep Badevehande olumlu olmaya çalışıyorum zaten ama hem korku hem vicdan azabı oluyor ister istemez inşallah gerek kalmaz bunlara sağlıcakla alırım kucağıma
BusratalhA Hayriyep insallah tehlikeli bi durum olusmaz bebek yukari cikar allah yardimciniz olsun allahn izniyle insallah saglikli bibgebelik gecirirsiniz. Ilk defa duydum. Rabbim yavrunuzu size bagislasn. Eğer olumlu bi sonuc olmazsa da üzülmeyn lutfn yeterki saglik olsun rabbim bir dha nasip eder blki herseyde bi hayr vardr. Tekrar cok gecmis olsun.
Hayriyep BusratalhA çok sağolun teşekkür ederim tabiki de herşeyin hayırlısı Rabbim bizden iyisini biliyor ona sığınıyorum
Zade Hayriyep Kontrollü bir şekilde ilerleyince hiç bi sıkıntı olmaz Allah’ın izniyle :) Biz atlattık o süreci sizde atlatırsınız inşallah :)
Aryacigdem Hayriyep oyle sacma şeymi olur ya ben kizim 3 aylıkken tekrar hamile kaldim 9.ayimdayım bebegin hareketlerini dikislerimin oldugu yerde hissediyorum hic bisey olmuyo cok sacma geldi bana
Hayriyep Aryacigdem yara yerinde olunca sorun oluyormuş bende yeni öğrendim ama ne kadar beklemeli onu ben bilmiyorum dikişin iyileşmesi için
Aryacigdem Hayriyep sızdın aradan cok uzun zaman gecmis o yuzden sacma geldi 3 yıl aradan sonra insanlar normal dogum yapabiliyorlar. Ben 2.ye hamile oldugumu ögrendigim an doktoruma mesaj attim dikişlerim var bisey olur mu diye hic bisey olmaz uretime devam yazdi bana 😂 hicte bisey olmadi karnim davul gibi bir kez bile dikis acisi yasamadim daha bebegim 3 aylikken hamile kaldim
Hayriyep Aryacigdem zaten bu dikiş iyileşmediği için oluşan birşey değilmiş ki dikiş iyi onda sorun yok zaten bu sezaryenden sonra orada bir boşluk oluşuyormuş dikiş iyileşmiş olsa da oluşabiliyormuş dikiş yarası ile alakalı değil yani orada oluşan boşlukla alakalı bi durum
Celf Evet benim yengemde vardı bebek sezeryan dikişlerine çok yakın dölleniyor ve orda büyüdükçe patlatma tehlikesi varmış o yüzden çok tehlikeli birçok doktor doğumunu yaptırmadı zaten malesef 3 bebeğide öyle döllendiği için kaybetti 😞
Hayriyep Celf çok geçmiş olsun Allah hayırlı evlatlar versin çok zor bir durummuş inşallah sağlıkla alır kucağına bir dahakini
Hayriyep Aryacigdem evet herkeste Farklı gebelik süreci bebekten bebeğe bile değişebiliyor Allah kimseye göstermesin bu durumu herkes rahat ve sağlıklı gebelikler geçirsin inşallah için de de ben 🤲🏻🤲🏻